If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
lasa alexino ca mergem si noi. zilele astea am facut o groapa in curte si am descoperit petrol asa ca mergem la mare in spania de fapt mergem la ocean direct
bai esti nebun :O loca people ... poi la banii care ii iei pe petrol mergem si in BORA BORA :x ca e mai super acolo sunt sigur ca o sa`ti placa :>
mihai cum sa dai banii degeaba la mare...numai pt simplul fapt ca nu mai respiri aerul de giugriu/bucuresti si ca stii ca ai marea la picioare, nu trebuie sa te duci la munca sau alte belele de genu nu te mai gandesti la bani...e ca in reclama de la master card (d-ala am si eu ) senzatia este de nepretuit...pt benzina si celelalte lucruri exista cardul )
toata lumea are card in ziua de azi ) se stie ...gaz la masina :-s parca tot nu te lasa inima sa ii bagi ...parca tot cum este ea pe benzina sau motorina e mai bn inteleg si partea tarifului la carburant dar ne`am cam obisnuit ...acum sa speram ca o sa se mai ieftineasca :-s
din pacate nu pot venii ca sunt in timpul serviciului si nah nu am cum ...asta e data viitoare poate daca mai vine cineva ...ca din cate vad cam bate vantu pe aici
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment