Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
au scapat cam multe animale de la gradina zoologica in tara asta.nu mai ai ce vedea,vezi zilnic pe strada
-
este gradina zoologica la turda....din pacate nu prea aveti ce sa vizitati acolo
Leave a comment:
-
Intrarea o sa fie nesemnificativa...
NZN-ule voi o sa veniti singuri duminica
) ca... brasovul si bucurestiul vin de sambata majoritatea nu stiu daca mai raman 2-3 care nu vin de sambata...
Leave a comment:
-
dadaaaa....abea astept...cred ca mai fain o sa fie drumu pana la cj decat intalnirea....
Leave a comment:
-
rog pe cata FOF sa ia nr meu 0749677605 sau 0745491950...sau oricare altcineva care trece prin ludus....sunati-ma cand intrati in targu mures....sa ne intalnim in ludus...sa mergem impreuna...ms
Leave a comment:
-
am o intrebare.sunt colegi care trec prin judetul mures si vin dinpsre directia sighisoara spre cluj???daca da haideti sa vedem sa ne intalnim sa mergem deodata.eu sunt din ludus judet mures.exact in directia spre cluj.deci cine trece duminica dimineata pe aici sa ziceti ca sa ne intalnim sa mergem deodata.ce ziceti??
Leave a comment:
-
Salutare colegi,AMR 4 ZILE!!!
CataFOF-drumul de la brasov la cluj e foarte bun din privinta asfaltului,in rest serpentine si toate cele sant din belsug,radarele incep de la feldioara si continua la rupea gara,fiser,bunesti,sighisoara si etc dar am inteles de la sebii astazi ca noi o sa ne lipim coloanei voastre si mergem impreuna spre cluj,deci o sa vorbim cand ne intalnim la brasov despre detaliile drumului.
Va salut si sa ne vedem sambata sanatosi!!!
Leave a comment:

Leave a comment: