Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Felicitari organizatorilor ma bucur ca va placut la cluj si ca ati ajuns cu bine acasa
Leave a comment:
-
Multumim clujenilor, pentru primire, organizare, gratare si zama de foale, a fost frumos.
Leave a comment:
-
tot respectul meu pt. organizatori.intalnirea a iesit extraordinar de bine.mi-a placut foarte mult.plimbarea pana la gradina botanica si prin gradina botanica m-a obosit foarte tare,sigur voi dormi ca busteanul.felicitarile de vigoare organizatorilor.respect!!!
Leave a comment:
-
Da...
Au ajuns si o parte din sibieni acasa!
Frumoasa intalnirea(cum de altfel ma asteptam sa fie)!
Super tare plimbarea din oras ( o sa dorm neintors)!
Felicitari celor care s-au ocupat de organizare!
Pozele o sa le pun de maine incolo, ca-s rupt!
Leave a comment:
-
Scuze pentru greseala! Mi-a cazut dracia asta de net pe cand vroiam sa corectez.
Leave a comment:
-
va salut si eu....am ajuns cu bine acasa,mi-a placut aceasta intalnire dar ...tot ce e frumos se termina repede
felicitari pentru organizare...a fost memorabil
sa auzim de bine.
asteptam pozele!
Leave a comment:
-
Ne bucuram ca ati ajuns cu bine. Va multumim ca ati participat si asteptam cu nerabdare sa vedem cat de meserias scoate pozele aparatul ala.
Meritele principala le au Razvy si Calin.
Leave a comment:
-
Felicitari si din partea mea mea pt baieti...organizare f f f buna si distractie pe masura! Jos palaria!
Leave a comment:
-
bolo si ReBe au ajuns acasa
superba intalnire, jos palaria organizarii evenimentului, locatiilor alese si tuturor participantilor!
Felicitari LC Cluj!!!
Leave a comment:
-
felicitari keanu si la toti clujenii. stiu ca intr-un fel ti-ai dorit-o
asteptam poze.
Leave a comment:
-
Si a mai trecut o intalnire
poze nu avem pana nu pune ReBe... oricum asa in ansamblu eu zic ca o iesit foarte bine intalnirea
Si toata lumea o fost multumita sper ca v-a placut la cluj si va mai asteptam Oficial a fost un numar de 48 de participanti (masini)
Leave a comment:
-
din pacate nu pot ajunge la intilnire ....
va doresc distractie maxima !
Leave a comment:

Leave a comment: