Nu este nici o problema daca ai platit avans doar pe o zi! Restul se achita la fata locului!
Ar mai fi o locatie de cazare chiar langa locul cu pricina, dar luni o sa avem confirmare daca au locuri disponibile sau nu!
In caz ca nu au, o sa va indrumam catre unele pensiuni care sunt in zona!
Intalnire Nationala Nr. 5 SIBIU 24-25 Iulie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am platit avans numai pentru 24 daca vin din 23 si platesc diferenta atunci este vreo problema?
Leave a comment:
-
sorine ce facem cu cazarea ca mai sunt participanti care vor sa vina si nu au cazare
multumesc
Leave a comment:
-
Maine o sa revenim cu ce locatii de cazare gasim (daca gasim) in zona!
Leave a comment:
-
stiu ca sunteti toti loganisti, dar cu sandero primiti?
daca se mai extinde oferta de cazare as fi si eu interesat; la o pensiune in zona sau chiar si cu cortul, o noapte ma descurc.Last edited by valeriuciprian; 16 July 2010, 10:35.
Leave a comment:
-
richard in sfarsit ai intrat si tu pe forum la noi.
anu viitor sa speram ca ne hotaram din timp si te anunt
Leave a comment:
-
Buna,
din pacate am aflat acuma ca aveti intilnirea nationala pe Julie.
Niste participanti din Germania au vrut sa vin la intilnirea dar Data sa dat pentru noi prea tarziu.
Poate la anul aveti Data intilniri mai inainte si ne putem lua concediu.
Cu Salutari din Germania
Richard
Organisator Intilnir Internationale Dacia
la anul de Data 17. - 19.06.2011
a 6. Intilnirea Internationala DaciaLast edited by Richard; 15 July 2010, 20:40.
Leave a comment:
-
S-au sters posturile offtopic. Am rugamineta sa pastram subiectul pentru detalii si "update-uri" alea Nationalei.
Leave a comment:
-
imi pare rau ca nu pot ajunge si eu ...sa ma ploua cu bere ; dar tre sa stau pe langa casa cu sotia (insarcinata in luna 7) ; am primit interzis de la doctor la zgaltaieli , zdruncinaturi si bubuieli...probleme medicale minore
asa ca va urez de pe acum distractie maxima ! si faceti multe poze sa imi rod toate unghiile inclusiv cele de la picioare
Leave a comment:
-
Daca ploua cu bereeeee, o sa-mi las umbrela acasa........Originally posted by vitriol View PostBa sa ploua... cu bere!
Din Bucuresti, majoritatea venim de vineri, in jur de 5-6 masini.....prietenii stiu de ceeee......
Leave a comment:
-
si ce daca fofule, vi si stai cu noi in camera, numai daca-mi promiti ca nu-mi faci nimic!
Leave a comment:

Leave a comment: