sau cu card de student ceva
Intalnire Nationala Nr. 5 SIBIU 24-25 Iulie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gata. E sigur. Voi ajunge si eu la nationala de la Sibiu.
@bad_wolf: daca poti sa-mi trimiti un PM cu programul acestei intalniri raman dator cu o bericioaica la tine.
P.S. odata cu mine aduc si sculele pentru remapare (chiptuning). Daca vreti sa ne vedem lasati-mi un numar de telefon in PM si va sun eu.
Leave a comment:
-
S-AU INCHIS LISTELE DE CAZARE VNERI SI SAMBATA!
Deschisa este lista d eprezenta duminica, si va asteptam in numar cat mai mare!
Leave a comment:
-
Sa moara Cibilan daca am inteles ceva din harta aia.
Eu va zic cum stiu eu: deci intru in Sibiu (dinspre Rm. Valcea), merg pe bulevarul principal (ala pe care mergi tot inainte ca sa traversezi orasul si dupa aia sa mergi catre Sebes) si unde e un "dictamai" indicatoru' cu "Paltinis" la stanga, fac stanga si o tin tot inainte pana in Dumbrava asta minunata.
E bine asa?
Leave a comment:
-
Numarul meu de telefon este 0753 905 879!
Ma sunati, si o sa ne gasim!
Avand in vedere ca veniti tot in grupuri, va rog sa ma sunati, cei care va apropiati de Sibiu, pentru a va putea trimite pe cineva care sa va aduca la locul cu pricina, sau sa va dirijez!
Deasemenea,puteti lua legatura cu orice persoana din LC SIBIU sa va dirijeze!
Leave a comment:
-
Locatie cazare
Pentru colegii care vin mai repede in Sibiu si nu se descurca pe la noi prin sat va atasez o harta de pe google maps cu locatia dew cazare si cu traseul cel mai scurt pentru a ajunge acolo. Pe GPS pentru cine are cel mai simplu este sa introduceti ca destinatie Paltinis si dupa ce iesiti din Sibiu se vede hotelul Hilton acolo faceti stanga
Attached Files
Leave a comment:
-
sorine unde ne gasim pana la urma eu vin de vineri si trag la neamuri era de gasit unde va gasesc daca vreau sa viu
locatia ai an dumbrava sau unde e
multumesc
Leave a comment:
-
Dany59DDD din Tm prezent doar duminica,de dimineata pana la terminare.
Leave a comment:
-
Pentru cei care vin mai repede adica de vineri sau sambata va pun cateva poze cu strandul din Sibiu situat la 5 km de locul intalnirii si la 200 m de locul unde se va desfasura slalomul paralel de duminica .

PS: Cine are o janta de tabla de vanzare , de preferat rezerva sau rulata putini kilometrii, neindoita si ruginita . Va multumesc !
Leave a comment:
-
pentru orice eventualitate ,poate ne ajuta si pe noi cineva ( ce i care vine noapte pe drum ,sa nu orbecaim ) cu ,coordonatele de gps de la pensiune
Leave a comment:
-
mai sunt locuri in camere valeriu, ca vreau si eu o camera pentru sambata noaptea. daca da da-mi un pm si maine pun bani. Respect ! ! !
Leave a comment:

Leave a comment: