Intalnire Nationala Nr. 5 SIBIU 24-25 Iulie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• felixb
    replied
    FFFFrumos rau, pacat ca nu am avut chef sa vin. Sper pe viitor sa nu mai ratez.

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    si al meu era dimineata langa al tau , doar ca eu eram prea mahmur sa-l bag , am zis ca-l bag , am plecat la micu de jun si dupaia la intoarcere cu burta plina mi-a fost greu sa ma dau jos din pufo-mobil si am uitat sa-l iau telenovela in toata regula , pe langa ca era util la gratare , nocturne etc , era pit-stop ptr masinuta aia mica teleghidata era perfect...

Leave a comment:

• Gusi
    replied
    @tdan08- Da, vor sa deschida portbagajul de la masina lui FOF! Deci au fost trei:Bleizer, Bad_Wolf si CataFOF, s-au asociat pentru comiterea faptei!
    @Sonykel- Ai vazut daca nu ti-ai montat GPS la scaunel? Pe-al meu l-am dat in urmarire si dimineata era langa usa camerei!

Leave a comment:

• Bleizer
    replied
    asa asa tdan08, l-am bagat in portbagaj, asa ca sa-mi aduc aminte de greutatea lui SoNyKeL in gradele de pe Forum

Leave a comment:

• dan08
    replied
    din poza urmatoare, care reprezinta dovada la proces, se vede cum bad_wolf tine de 6 (dorea sa duca lumea in eroare ca, cica, scria un sms), iar bleizer vrea sa deschida portbagajul pt a subtiliza scaunelul. in opinia mea, dovezile sunt incontestabile. flagrantul are dovezi.....

22.jpg

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    nu arata ca in pozele tale.

ar fi tare ca la anu sa-l gasesc pe terasa acolo singurel asa , asteptanduma

Leave a comment:

• Bad_Wolf
    replied
    Aoleoo ........ Sony, imi parea rau, pentru pierderea suferita dar stai linistit am dat sfoara in tara si am pus recompensa pentru el am facut postere si le vom lipi in tot Sibiul si cand o sa-l gasim o sa scoatem si un film documentar despre asta

Leave a comment:

• Bleizer
    replied
    Ba Fofonea e de vina, scaunul e cu rosu si alb, eu nu am alb la masina ci doar fofu, la strumfat Fofuuuuuuu pentru peste e taman bun
    Fofu la strumfat! Fofu la strumfat!
    ...................mai glumim si noi!
    ce sa-ti facem Conashule SoNyKeL, daca te uiti dupa fuste si biberoane, pierzi memoria si-ti dispar scaunele...bine ca nu a disparut masina

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    bleizar e de vina , el e asortat la rosu mereu , a pus ochii pe scaunul tau.
    se suie pe el sa faca poze....si sa`si scoata la aer statiili.

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    mi-am pierdut scaunelu` , cel rosu cu alb , imi era simpatic , il declar nul...
    e cel din poza de mai jos , coltu din dreapta jos

PS.suspectez pe FOF-u , incearca sa-l integreze si sa-l asorteze in masina lui
    sau Bleizer pe post de suport ptr statii si antene...
    Clar unu dintre ei e faptasu , crimanalu de patrie si sange...
    PS2. in poza se observa , FOF-mobilu , bleizer si badwolf(din sibiu) deci clar au pus-o de o trilogie si lupu acum sa reprofilat de la scufite rosii la scaune rosii
    Last edited by SoNyKeL; 29 July 2010, 01:17.

Leave a comment:

• dsign
    replied
    @SIBIU, voi reveni intotdeauna cu placere. Asa cum am mai spus, desi sunt intr-o situatie financiara delicata, am facut tot ce era posibil pt a ajunge. Am venit, m-am distrat, am luat si un loc 3, voi reveni cu cea mai mare placere si la anul,.

Multumesc tuturor membrilor, multumesc SIBIU. Felicitari organizatorilor si maistrului de ceremonii, Sibianul!

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    Bravo @bleizer pentru poze/filmulet , iar pentru Sibiu tineti-o tot asa sunteti tarii

Leave a comment:

• florin_dnf
    replied
    esti de neegalat bleizer ...nu am cuvinte...
    sibianul multumit pentru tot ce sa facut si asteptam pe cea de la anul...sa ne vedem cu bine.

Leave a comment:

• Gusi
    replied
    Excelent! Dupa multa munca, a iesit o treaba superba! Sincere felicitari!

@Bleizer- Excelenta treaba, un filmulet superb!
    @Sibianul- Multumim inca o data pentru gazduire!
    Last edited by Gusi; 28 July 2010, 22:29. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• sibianul
    replied
    Deci.....
    Chiar daca nu am avut timp sa povestesc cu toata lumea , eu sau colegii sibieni(sper sa ne intelegeti ca am avut de munca), multumita lui Bleizer, noi, sibienii, suntem placut impresionati de prezenta a 18 judete la aceasta nationala!
    VA MULTUMIM DE PREZENTA!!!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google