Intalnire Nationala Nr. 5 SIBIU 24-25 Iulie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
super tare Bleizer,un adevarat profesionist,si multe multumiri pentru organizatori,numai drumuri bune
Leave a comment:
-
Super filmul Bleizer mai ales masinuta mea saracuta cum arata dupa impactul de la slalomul paralel pacat cred ca ajungeam pe locul 3 daca nu 2.HHHAAAAAAAAA
Leave a comment:
-
Multam colegi! fotografia, masina si prietena, sunt viata mea!!!, faceam mai multe poze dar ploaia a facut in asa fel incat sa ma retrag. Pupaciosul trebuie sa ne invite la Cluj si la Cluj nu-i iert fara 600 de poze si 2 wmv-uri
Leave a comment:
-
super tare filmuletul! esti tare bleizer!!! sper sa ne mai vedem si la alte intalniri cu clubul... si multumesc sibienilor pentru cum ne-au primit. super tare! tineti-o tot asa!
Leave a comment:
-
Foarte fain a iesit filmuletul.Se vede ca a fost facut de un profesionist,adica BLEIZER.Bravo,felicitari Bleizer si multumim inc-o data Sibiu.
Leave a comment:
-
Super TAAAARRRREEEEEEEEE Fratilor. Deja m-ati ofticat prea mult cu ce a fost acolo. Promit ca data viitoare nu voi mai lipsi, pt ca se stie unul enea M...se stie (cum zic prietenii mei)
Leave a comment:
-
frumos domnu Bleizer, din nou o treaba foarte buna. Si cine e cap de afis tre sa dea o bere, nu?
Leave a comment:
-
wmv-ul de la Sibiu
http://www.youtube.com/watch?v=uhXppoOIe0g - Regionala Sibiu
dupa 23 de ore sunt gata pozele si filmuletzul
nu am putut pune filmul mai mult de 11 minute, de aceea nu am pus si orasele separat...ar fi fost super....vizionare placuta!
va rog lasati un comment, mii de multumiri Sibiu!
Leave a comment:
-
Axy
eu sunt deacord ca la fiecare intalnire sa fie in program karaoke. super tare si multa distractie.
Leave a comment:
-
Da, tare faza cu karaoke! De unde la inceput nu se inscria nimeni, dupa aia nu mai era loc. Cand m-am hotarat si yo sa zic ceva, ma duc la Andrei(Bad_Wolf pentru prieteni!) si zic ca vreau "M-a facut mama oltean". El zice,pai cu asta vrea sa incheie Sibianul. Da' pan'la urma am cantat in duet!
A fost tare si Mircea(GL_MMM)cand m-a intrebat ce-o sa cant. Cand i-am zis, a inceput sa dea cu sapca intr-un scaun!
Leave a comment:

Multumim Sibiu!
Leave a comment: