Intalnire Nationala Nr. 5 SIBIU 24-25 Iulie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Laur-ZCL-
    replied
    Felicitari BLEIZER pentru munca depusa,super tare filmuletul .....MULTUMIM!

Leave a comment:

• martalogu
    replied
    super tare Bleizer,un adevarat profesionist,si multe multumiri pentru organizatori,numai drumuri bune

Leave a comment:

• florinc_99
    replied
    multumim nenea bleizer, pentru filmulet este cel mai tare

Leave a comment:

• tvstar1
    replied
    Super filmul Bleizer mai ales masinuta mea saracuta cum arata dupa impactul de la slalomul paralel pacat cred ca ajungeam pe locul 3 daca nu 2.HHHAAAAAAAAA

Leave a comment:

• vyp75
    replied
    super blaizer, frumos filmulet, la mai mare.

Leave a comment:

• Bleizer
    replied
    Multam colegi! fotografia, masina si prietena, sunt viata mea!!!, faceam mai multe poze dar ploaia a facut in asa fel incat sa ma retrag. Pupaciosul trebuie sa ne invite la Cluj si la Cluj nu-i iert fara 600 de poze si 2 wmv-uri

Leave a comment:

• marin_tm
    replied
    super tare filmuletul! esti tare bleizer!!! sper sa ne mai vedem si la alte intalniri cu clubul... si multumesc sibienilor pentru cum ne-au primit. super tare! tineti-o tot asa!

Leave a comment:

• dany59ddd
    replied
    Foarte fain a iesit filmuletul.Se vede ca a fost facut de un profesionist,adica BLEIZER.Bravo,felicitari Bleizer si multumim inc-o data Sibiu.

Leave a comment:

• MIHAI_MOL
    replied
    Super TAAAARRRREEEEEEEEE Fratilor. Deja m-ati ofticat prea mult cu ce a fost acolo. Promit ca data viitoare nu voi mai lipsi, pt ca se stie unul enea M...se stie (cum zic prietenii mei)

Leave a comment:

• gl_mmm
    replied
    Super filmuletu'. Multumim Bleizer! Multumim Sibiu!

Leave a comment:

• stresu
    replied
    frumos domnu Bleizer, din nou o treaba foarte buna. Si cine e cap de afis tre sa dea o bere, nu?

Leave a comment:

• sibianul
    replied
    Multumim Bleizer!

Leave a comment:

• Bleizer
    replied
    wmv-ul de la Sibiu

http://www.youtube.com/watch?v=uhXppoOIe0g - Regionala Sibiu
    dupa 23 de ore sunt gata pozele si filmuletzul
    nu am putut pune filmul mai mult de 11 minute, de aceea nu am pus si orasele separat...ar fi fost super....vizionare placuta!
    va rog lasati un comment, mii de multumiri Sibiu!

Leave a comment:

• alex125
    replied
    Axy

eu sunt deacord ca la fiecare intalnire sa fie in program karaoke. super tare si multa distractie.

Leave a comment:

• Gusi
    replied
    Da, tare faza cu karaoke! De unde la inceput nu se inscria nimeni, dupa aia nu mai era loc. Cand m-am hotarat si yo sa zic ceva, ma duc la Andrei(Bad_Wolf pentru prieteni!) si zic ca vreau "M-a facut mama oltean". El zice,pai cu asta vrea sa incheie Sibianul. Da' pan'la urma am cantat in duet! A fost tare si Mircea(GL_MMM)cand m-a intrebat ce-o sa cant. Cand i-am zis, a inceput sa dea cu sapca intr-un scaun!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google