Intalnire LoganCLub In Zona De Vest III La Felix 14 15 16 Mai !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu vreau sa intru in polemici cu tine dar sustin ce am spus mai sus.sunt persoane d'aici din brasov care nu vor sa ma vada pe la felix
-
stai linistit ca nu a fost cu intentie. sigur a fost o greseala, dar astea nu ar trebui facute
Leave a comment:
-
eu vi-am mai spus dragi moderatori sa respectati niste reguli simple de "intretinere" a listei. hotarati-va cine face modificari ale listei si cum se procedeaza cu inscrierile.
ALO68 trebuie sa ii multumesti pentru "iesirea" ta de pe liste unui coleg din brasov florinc_99 care s-a trecut in locul tau. nu stiu in ce conditii s-a facut aceasta inlocuire dar ar trebui sa stie ceilalti moderatori care au facut ulterior modificari de lista.
Leave a comment:
-
Buna dimineata.ma surprinde ca nu mai apar in lista facuta de voi.eram la pozitia a zecea.m-ati scos din schema?
Leave a comment:
-
pai asta e pret negociat ? parca spuneati ca se va negocia ,sau ai spus si tu un pret doar sa scapi de gura lumii,sau...?
Leave a comment:
-
ar fi ff bine ca pana miercuri sa aveti un pret stabilit pt cazare, caci suntem cativa din Bucuresti care dorim sa venim, in jur de 2-3 masini, ca sa vb si eu cu baietii sa le spun programul complet si pretul si eventual sa trimitem si un avans pt camere....
bafta multa la organizare
Leave a comment:
-
nu stiu fiecare o sa puna cat vrea cine plateste integral o sa aiba platit integral cine nu nu.... Suma o sa fie intre 100 si 120 exact exact nu stiu pana nu vorbeste silviu cu personalul de acolo.
Leave a comment:
-
eu sunt de pare ca sa trimitem toti banii,ca atunci daca se razgandeste careva camera e platita, dar sa stim cat?
Leave a comment:
-
Pai si baietii, tot asa au zis!
Sa vedem o data cati se inscriu definitiv si apoi or sa vada ei!
Leave a comment:
-
Ho bre, doar am zis n-am dat cu paru. Ce sariti asa ? Negociezi cu un avans in mana, nu te duci cu mana in buzunar. Cine renunta pierde avansu.
Leave a comment:
-
hai sa nu facem din tantar armasar...........
, sunt destule persoane care organizeaza acest eveniment si avem si timp.
Leave a comment:
-
banuim ca unii nu mai au rabdare dupa cum se vede,deci demarati cu organizarea mai activ ...
Leave a comment:

Leave a comment: