Intalnire LoganCLub In Zona De Vest III La Felix 14 15 16 Mai !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ALO68
    replied
    Nu vreau sa intru in polemici cu tine dar sustin ce am spus mai sus.sunt persoane d'aici din brasov care nu vor sa ma vada pe la felix

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    stai linistit ca nu a fost cu intentie. sigur a fost o greseala, dar astea nu ar trebui facute

Leave a comment:

• ALO68
    replied
    Da as vrea sa stiu si eu cine m-a inlocuit?care moderator?
    Eu banuiesc cine a facut asta dar ca idee sa aiba curajul sa spuna!!!!!
    Last edited by ALO68; 16 March 2010, 10:43.

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    eu vi-am mai spus dragi moderatori sa respectati niste reguli simple de "intretinere" a listei. hotarati-va cine face modificari ale listei si cum se procedeaza cu inscrierile.
    ALO68 trebuie sa ii multumesti pentru "iesirea" ta de pe liste unui coleg din brasov florinc_99 care s-a trecut in locul tau. nu stiu in ce conditii s-a facut aceasta inlocuire dar ar trebui sa stie ceilalti moderatori care au facut ulterior modificari de lista.

Leave a comment:

• ALO68
    replied
    Buna dimineata.ma surprinde ca nu mai apar in lista facuta de voi.eram la pozitia a zecea.m-ati scos din schema?

Leave a comment:

• sebi8ta
    replied
    pai asta e pret negociat ? parca spuneati ca se va negocia ,sau ai spus si tu un pret doar sa scapi de gura lumii,sau...?

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Pretul ii de 120 de lei !

Leave a comment:

• vyp75
    replied
    si eu vreau pretul sa stiu daca vin de vineri sau numai de sambata

Leave a comment:

• Mario Popa
    replied
    ar fi ff bine ca pana miercuri sa aveti un pret stabilit pt cazare, caci suntem cativa din Bucuresti care dorim sa venim, in jur de 2-3 masini, ca sa vb si eu cu baietii sa le spun programul complet si pretul si eventual sa trimitem si un avans pt camere....
    bafta multa la organizare

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    nu stiu fiecare o sa puna cat vrea cine plateste integral o sa aiba platit integral cine nu nu.... Suma o sa fie intre 100 si 120 exact exact nu stiu pana nu vorbeste silviu cu personalul de acolo.

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    eu sunt de pare ca sa trimitem toti banii,ca atunci daca se razgandeste careva camera e platita, dar sa stim cat?

Leave a comment:

• sibianul
    replied
    Pai si baietii, tot asa au zis!
    Sa vedem o data cati se inscriu definitiv si apoi or sa vada ei!

Leave a comment:

• Iulian
    replied
    Ho bre, doar am zis n-am dat cu paru. Ce sariti asa ? Negociezi cu un avans in mana, nu te duci cu mana in buzunar. Cine renunta pierde avansu.

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    hai sa nu facem din tantar armasar........... , sunt destule persoane care organizeaza acest eveniment si avem si timp.

Leave a comment:

• sebi8ta
    replied
    banuim ca unii nu mai au rabdare dupa cum se vede,deci demarati cu organizarea mai activ ...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google