Intalnire LoganCLub In Zona De Vest III La Felix 14 15 16 Mai !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Silviu_MM
    replied
    @cata - stiam ca tu nu poti rezista)

sa vedem ce zice majoritatea.poate combinam paintball`ul cu un gratar la padure
    poate unii vor sa vina doar sa se balaceasca la felix,astept in continuare pareri
    Last edited by Silviu_MM; 2 March 2010, 20:31.

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    daca e paintball , atunci vin si eu

Leave a comment:

• MAVERICK_SS
    replied
    E o idee foarte buna, eu zic sa continui discutiile. Oricum, daca e sa fie si un paintball eu sunt primul pe lista !!!

Leave a comment:

• Silviu_MM
    replied
    Vad ca se aduna ceva lume...
    De la Oradea o intrebare pentru cei care vin: Ce parere aveti de un paintball in padure?
    In urma unor discutii cu o firma de aici am rezolvat un super pret de 15 lei /100 bile cu echipament inclus.Daca o persoana mai doreste bile,in functie de numarul de bile se ofera ulterior si alte reduceri.
    Partea cea mai buna este ca sunt 25 de echipamente disponibile...ceea ce inseamna ca ne putem ucide toti odata sa nu asteptam unii dupa altii.

V-as ruga sa-mi spuneti ce parere aveti sa stiu daca sa continui discutiile pe aceasta tema

Va multumesc

Leave a comment:

• sibianul
    replied
    vali007 si 002 sibianul
    ce tare

Leave a comment:

• Rouge de Feu
    replied
    Originally posted by Silviu_MM View Post
    Iulian pretul de 120 / camera este deocamdata.In momentul in care stim cati o sa fim..si macar aproximativ o sa negociem cu cei de acolo sa vedem ce si cumpoate poate scapam mai ieftin ..
    Incercati sa negociati la sange, deoarece, au scazut bine preturile in zona,(care au fost in decembrie), intalnirea fiind intre sezoane, locatia va fi ocupata in proportie destul de mare, , nemaipomenind de "criza".
    Last edited by Rouge de Feu; 18 February 2010, 00:13.

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    01. KeanuRev + Krys - 1 Camera cu pat dublu -VINERI
    00. (2) Sibianul + sotia + fetita 1 camera cu 2 paturi - SAMBATA
    03. boris+asupritoarea 1 camera cu pat mare (dublu?)
    04. vali007+Ancuta- 1 camera cu pat dublu - VINERI
    05. vali007- prieteni- 1 camera cu pat dublu - VINERI
    06. valeriu61 + Tatiana - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
    07. sebi8ta+sotia(Mihaela) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
    08. stresu+prietena(Cristina) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
    09. vyp75+cosmina - 1 camera cu pat dublu
    10. alo68+sotie+copii - 1 camera cu 2 paturi
    11. bubu + sotia + 2 copii - 1 camera cu pat de care o fi (dublu, matrimonial, anyway) - SAMBATA
    12. Lau+sotia+juniorul - 1 camera pat dublu - VINERI
    13. virtualmansorin +sefa+2 copii - 1 camera
    14. MAVERICK_SS +1?? - 1 camera cu pat dublu - VINERI
    15. Miky 48 + sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
    16. alex_comisaru+prietena=o camera cu pat dublu si ieftin (ingesuit pe lista) - SAMBATA
    17. Shaloo + Mona (sotia) - 1 camera pat dublu - VINERI
    18. Tokragua + prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA
    19. Kenjiro Sanga + familia - 1 Camera cu pat - SAMBATA
    20. martongrigore+sotia+copilul - 1 Camera cu pat mare - VINERI
    21. Iulian + simo - 1 camera - VINERI
    22. Kklaus+sotia - 1camera (pat dublu,simplu,saltea,nu conteaza doar sa fie de 2 locuri ) - SAMBATA
    23. adimrv + sotia 1 camera pat dublu - VINERI ca anul trecut, va arat buletinul
    24. 89MIR + Prietena - 1 camera cu pat matrimonial de VINERI!
    Last edited by bubu_vasile; 2 March 2010, 21:50.

Leave a comment:

• Iulian
    replied
    ok, thanks domnu' Doctor

Leave a comment:

• Silviu_MM
    replied
    Iulian pretul de 120 / camera este deocamdata.In momentul in care stim cati o sa fim..si macar aproximativ o sa negociem cu cei de acolo sa vedem ce si cumpoate poate scapam mai ieftin ..

Leave a comment:

• Iulian
    replied
    Vin cu cd-u, promit! =) E mai funny asa, daca ti le dadeam atunci.. fss, acu o sa te uiti la ambele intalniri odata, sa vezi si tu ce si cum s-a mai schimbat, ai mai imbatranit, copiii au mai crescut, etc. Sa o iei si pe Maia, ca lu Simo ii plac copilasii

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    ok .. te trec eu maine pe lista. dar oricum, daca nu vii cu un CD cu pozele de ANUL TRECUT nici nu ai ce sa cauti la felix si nici sa treci prin arad.

Leave a comment:

• Iulian
    replied
    Din cate am inteles eu e 120 lei / camera dubla / noapte? As vrea si eu o camera dubla, cu pat matrimonial, neaparat intr-o vila din cele deschise la culoare, prefer rozul dar ma va multumi si acel verde. A, daca se poate vreau cu 'sea view'. Cam atat dragutilor.
    Sa ma lamureasca cineva pls cu pretul camerei, unde, cand trebe dat avansul. (am incercat eu sa ma lamuresc in posturile anterioare dar imi joaca feste forumul)
    Numai bine, scumpilor, sanatate!
    Ah, am uitat!!! Vreau camera de vineri pana duminica, deci dooooo nopti! pwpic
    One more thing, daca e cineva din Arad, Timisoara, Resita care vrea sa mearga si nu are mijloc de transport, situatie financiare nu tocmai stralucita in perioada aceea, sunt dispus sa-i iau cu mine, am vreo 5 locuri disponibile, in conditiile in care eu merg doar cu prietena mea.
    Last edited by Iulian; 15 February 2010, 00:56.

Leave a comment:

• adyxzz
    replied
    sal

salutare la toata lumea, prevad o intalnire frumoasa , cum a zis si Silviu incercam cu LC Oradea sa facem o mica surpriza speram ca o sa si iasa, abia astept sa ma re/intalnesc cu lume pe care doar prin intermediul forumului ii stiu sunt convins ca o sa fie un weekend ok, numai bine la toata lumea si pe curand!

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Vreau si io un pat mare ca si Marton, suntem mai multi ca si el

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Multumim pentru detalii si poze.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF