dupa lungi neintelegeri intre "tehnologia moderna" a calculatorului meu si nervii mei intinsi la maxim, am reusit sa pun pe transfer pozele din acest weekend.
Regionala LoganClub In Arges(editia A 2-a) 26-27 iunie 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Multumim de asemenea,multumim Dada pentru pozeLast edited by marius-MSY; 29 June 2010, 08:43.sigpic
Comment
-
Originally posted by DISSSEL View PostNimeni nu multumeste oamenilor din umbra ,care nu se vad in nici o poza si nu apara pe nici un forum sau la vre-o stire tv ,care au pus sufletul ,timpul si banii din din buzunarul propriu au dar sute de telefoane sa nu avem probleme si sa se tina competitiile..cei care prin noi s-au vazut dinnou tineri ,care povesteu cu emotii cum se "dadeau" la liniutze cu batranele dacii .... ..... MULTUMIM...
@dada si restul... Poze, filme multe, lasati palavrageala :P
Comment
-
O intrebare : pozele din fabrica stiu ca nu vor aparea pe forum si, totusi, noi care am fost in vizita la uzina cum intram in posesia lor ? Cine primeste cel mai rapid informatia ne da si noua de stire ? multumiri anticipateLoganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by dsign View PostDin tot sufletul meu de Dsign Agitat mi-as dori sa stiu despre cine vorbesti. Sunt convins ca sunt niste oameni mari.
@dada si restul... Poze, filme multe, lasati palavrageala :Pfilmuletele o sa apara si ele in cel mai scurt timp
cu toate ca nu sunt de calitate si nu se intelege mare lucru
sigpic
Comment
-
Pozele din uzina ,din cate stiu eu o sa le puna pe site-ul primariei.... http://www.primariamioveni.ro/ momentan vad ca nu le-au pus
Comment
-
Asta a fost prima mea participare la o regionala. Impresi ? Am ramas fara cuvinte..organizarea a fost maxima.. programu la fel..cel mai mult mi-a placut concursu prin carrefour..ca era sa o daram urat de tot pe o tanti..intra animalu in ea si terci o faceam..Ceea ce nu mi-a placut : timp prea scurt
.. data viitoare o saptamana sa tinaa se stieeeeee
revin cu mare placere
Daca am ratat pe cineva la impartitu bomboanelor ..imi cer scuze..dar la cati erau ..am pierdut eu siru`
Tinerii din mioveni is de nota 10 .. pacat ca is cam betivi..
Last edited by Loganu; 29 June 2010, 12:26.
Comment
-
Ia uite surpriza...
Comment
Comment