Regionala LoganClub In Arges(editia A 2-a) 26-27 iunie 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dupa lungi neintelegeri intre "tehnologia moderna" a calculatorului meu si nervii mei intinsi la maxim, am reusit sa pun pe transfer pozele din acest weekend.

sigpic

Comment

• Respectele mele : Blondului si Blondinei!
      ....................... lui Cristi puffffff!
      ....................... si lui Marius
      de 3 ori BRAVO, de 3 ori FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      lipsa text

Comment

• Multumim de asemenea,multumim Dada pentru poze
        Last edited by marius-MSY; 29 June 2010, 08:43.
        sigpic

Comment

• cu mare placere, si eu va mai multumesc inca o data pentru tot ce ati facut ca noi sa ne simtim atat de bine si sa asteptam cu nerabdare urmatoarea regionala de la mioveni
          sigpic

Comment

• Originally posted by DISSSEL View Post
            Nimeni nu multumeste oamenilor din umbra ,care nu se vad in nici o poza si nu apara pe nici un forum sau la vre-o stire tv ,care au pus sufletul ,timpul si banii din din buzunarul propriu au dar sute de telefoane sa nu avem probleme si sa se tina competitiile..cei care prin noi s-au vazut dinnou tineri ,care povesteu cu emotii cum se "dadeau" la liniutze cu batranele dacii .... ..... MULTUMIM...
            Din tot sufletul meu de Dsign Agitat mi-as dori sa stiu despre cine vorbesti. Sunt convins ca sunt niste oameni mari.

@dada si restul... Poze, filme multe, lasati palavrageala :P
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• O intrebare : pozele din fabrica stiu ca nu vor aparea pe forum si, totusi, noi care am fost in vizita la uzina cum intram in posesia lor ? Cine primeste cel mai rapid informatia ne da si noua de stire ? multumiri anticipate
              Loganist far'de Logan

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                Din tot sufletul meu de Dsign Agitat mi-as dori sa stiu despre cine vorbesti. Sunt convins ca sunt niste oameni mari.

@dada si restul... Poze, filme multe, lasati palavrageala :P
                dada a pus pozele, deci nu te mai lua de mine filmuletele o sa apara si ele in cel mai scurt timp cu toate ca nu sunt de calitate si nu se intelege mare lucru
                sigpic

Comment

• Pozele din uzina ,din cate stiu eu o sa le puna pe site-ul primariei.... http://www.primariamioveni.ro/ momentan vad ca nu le-au pus
                  AG 64 P U F

Comment

• Salut. Am pus si eu pozele si filmuletele facute cu un fuji s1000. Nu am avut timp sa modific sau sa vad exact ce e pe ele, imi cer scuze pentru comentariile de pe filmulete da a filmat un verisor mai mic.

Comment

• Asta a fost prima mea participare la o regionala. Impresi ? Am ramas fara cuvinte..organizarea a fost maxima.. programu la fel..cel mai mult mi-a placut concursu prin carrefour ..ca era sa o daram urat de tot pe o tanti..intra animalu in ea si terci o faceam..Ceea ce nu mi-a placut : timp prea scurt .. data viitoare o saptamana sa tinaa se stieeeeee revin cu mare placere
                      Daca am ratat pe cineva la impartitu bomboanelor ..imi cer scuze..dar la cati erau ..am pierdut eu siru`
                      Tinerii din mioveni is de nota 10 .. pacat ca is cam betivi ..

Last edited by Loganu; 29 June 2010, 12:26.

Comment

• Ia uite surpriza...
                        Attached Files

Comment

• din greseala filmuletul cu driftul meu de la bemo ?
                          sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                          Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• bezme te`am filmat si eu.....rabdare ca am o piesa veche de museu pe post de calculator si nu face fata vremurilor moderne
                            sigpic

Comment

• am inteles...

Am o rugaminte, sa nu apara nicio filmare cu mine fara permisiunea mea multumesc!
                              sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                              Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• Cateva filmulete aici:

Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google