Saluter.am vazut ca veniti la oradea?pe cand,cum unde si de ce?
eu sunt din oradea dar se pare ca sunt cam singurul care se baga in seama pe aici.daca aveti timp si chef careva din voi sa dati un pm cu cine vine si unde va intalniti poate dau si eu ochii cu voi
(daca vreti binenteles) ca as citi acuma tot topic`ul dar dimineata trebe mers la munca pe 9
astept mesaj daca vede careva ce-am scris
eu sunt din oradea dar se pare ca sunt cam singurul care se baga in seama pe aici.daca aveti timp si chef careva din voi sa dati un pm cu cine vine si unde va intalniti poate dau si eu ochii cu voi
(daca vreti binenteles) ca as citi acuma tot topic`ul dar dimineata trebe mers la munca pe 9
astept mesaj daca vede careva ce-am scris

)aa.. si dupa valeriu61 a aparut si Sp!Ke cu mai multe indrumari prin telefon a gasit si ei villa. DUpa ce am reusit sa ne strangem toti, am plecat la o mica sedinta foto. Pozele le vedeti mai jos. Iar dupa o zi obositoare de condus pentru unii.. o bine meritata baie.. a fost binevenita. Cei din arat din pacate au ramas foarte putin.. :| Dar oricum le multumim pentru prezenta. Seama am incheiat-o cu o masa copioasa si dupa aceea cu un lecturat pe cinste
*:*:*
LAUREAT 1.5 DCI 
.
Comment