unde stai keanu-le?mama ei de treaba si azi am ramas si eu fara masina
si sa vedem acuma in functie.. de cate zile sta fiecare.. dar incerc sa bag sibiul la crinul..
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
)) Acuma trebuie sa ne imprastiem prin tot felixul...
poate ne ajuta curs3d sa gasim.. mai exact.. acuma ma zbat sa gasesc.. cazare.. dar se pare ca nu prea avem noroc.. cica aici.. unde trebuia sa mergem pensiunea margareta.. are ceva grup. pfooai keep in touch
Deci.. O sa ne cazam jumate jumate
Villa Crinul Jumate, Pensiunea Adela cealalta jumate, o sa pun deseara lista.. cu cei care se cazeaza jumate jumate, din pacate nu ii asa cum vroia sibianul, deaoarece configuratia apartamentelor nu corespundea, dar oricum o sa va placa si acolo daca doriti care sa cautati pe net. asa se numesc.
LAUREAT 1.5 DCI
) Man nu stiu acuma vad ca si in primul post tot Andrada era nu stiu cum o ajuns Ancuta
)) cred ca ma gresit eu
daca trebuie dam si mielu de Pasti
Ce zice consoarta de Pensiunea Adela este Ok?
LAUREAT 1.5 DCI
LAUREAT 1.5 DCI
)).........
doar ca mi-a scapat acolo si nu am trecut
LAUREAT 1.5 DCI
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment