If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnire LoganCLub in Zona de Vest II La Felix 15 16 17 Mai !
Dap la 11 o sa te asteptam dai si tu un claxon sa ne trezim cand treci pe aici... a stai de fapt is treaz daca postez ce tare, bine hai ca ne intalnim acolo.
Keanu daca nu e tarziu cred ca trebuie schimbat locu intalnirii deaoarece azi la ora 11 are sa fie plina ochi parcarea.Daca nu e tarziu recomand parcarea Selgros
am oprit la pensiunea millenium de linga salonta la o cafa cu adimrv:> apoi la consum spre casa si in aradu nou am mers la minastirea Bodrog,am dat noroc cu niste calugari loganisti si catre casa
ajuns si eu acasa. oprit si la milenium si la cefa la un peste (intreg ).
rupti de oboseala si arsi de soare
noi nu am apucat sa facem poze, dar asteptam de la voi ...
LE: o sa rog pe cine mi-a facut poze pe trerasa la Club Art cand am fost cu prietenii de la tigra sa imi trimita un PM sa vedem cum le primesc (cred ca este vorba de sebi de la brasov dar nu sunt chiar sigur)
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
fratilor....ce parere aveti de drumurile noastre?) .apropo,azi am vazut si eu "coloana oficiala" in beius cum a virat spre stanga spre pestera ursilor:P
fratilor....ce parere aveti de drumurile noastre?) .apropo,azi am vazut si eu "coloana oficiala" in beius cum a virat spre stanga spre pestera ursilor:P
puneti tot si pozele la discretie si ce sa mai filmat.
marea familie 23 de masini parca?
servirea proasta in felix farfurii murdare drumuri proaste:> oameni "cu o gindire" @#@! ca esti cazat la o pensiune nu ai voie la alta sa maninci,bei dai la buci . astia nu stiu sa faca banii bihorenii frate,no offence pt restu bihorenilor
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment