salut Mihai!...noi, bine...de la tine nu am mai avut nici o semn...cred ca esti nerabdator sa vi la o intalnire, asa ca propun eu una duminica viitoare sau cealalta la Sebes pe insula (au o pizza delicioasa), Nelutu stieee!
Intalniri Logan Club Alba
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
o sa fie
si eu o sa fiu prezent.
Comment
-
bun venit printre noi!... intalnirile se fixeaza cu cel putin o saptamana inainte, sau cu doua,... daca vei fi activ pe forum o sa afli din timp locatiile si orele de intalnire...i-mi pare cunoscut loganul, il ti parcat in capatul bulevardului in cetate inspre ING?... sau il confund?
Comment
-
o sa fii anuntat cand se va tine urmatoarea intalnire.
Comment
-
eu iti stiu bine masinuta mi-a intrat de mult in vizor eu sunt unul dintre cele 4 mceveuri de la taxi AB-97-JOE am barile gri(este singurul infoliat) si sunt la AS taxi indicativ 69Originally posted by nedelag2001 View Postsalutare din poze ce am mai vazut nu imi pare nimeni cunoscut dar la o intalnire in alba m-as baga si eu.o rugaminte ....inainte cu o zi sau 2 postati o locatie si o ora .sa auzim de bine si....drumuri bune
Comment
-
totusi s-ar putea sa ne cunoastem pt ca am facut si eu taxi la florea 1 an si tatal meu a facut taxi aproape 20 de aniOriginally posted by Colectionarul View Posteu iti stiu bine masinuta mi-a intrat de mult in vizor eu sunt unul dintre cele 4 mceveuri de la taxi AB-97-JOE am barile gri(este singurul infoliat) si sunt la AS taxi indicativ 69
Comment
-
in data de 30 ora 15 eu pot la o pizza oriunde
joe este doar unul intreaba de mineOriginally posted by nedelag2001 View Posttotusi s-ar putea sa ne cunoastem pt ca am facut si eu taxi la florea 1 an si tatal meu a facut taxi aproape 20 de ani
in data de 30 ora 15 este bine?Originally posted by bojan_mihai84 View Postsi pe ce data ne intalnim ?
te_am vazut esti un baiat tanar_eu sunt mai in varsta
Comment
-
Deci.......
Ideea e ca o sa vreau sa fiu si eu informat de data si locul intalnirii1`
As vrea mult sa particip!
Despre programul meu......Colectionarul stie detalii, deci va rog (daca se poate) sa faceti intalnirea in asa fel incat sa pot participa si eu!
Oricum, luni o sa revin cu mai multe detalii...caci pana atunci sunt in vacanta acasa !!

Comment
-
intalnirea cand o sa fie atunci ? reprogramam ?
Comment
-
deci, eu in weekend-ul 30-31 octombrie sunt in Alba!
Comment
-
pai facem una si atunci... cu cea mai mare placere.
Comment

sa auzim de bine
Comment