If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La balastiera,dar pe partea cealalta,acolo is niste locuri OK ,se poate ajunge acolo asa,cum mergeti spre parcarea noastra de la patinoar dupa ce cobori podul de la subcetate faci dreapta(acolo pe unde o iau tirurile)si chiar inainte sa ajungi sub pod este un drum in stanga ce duce peste dolma aia de acolo de sub pod,o luati pe drumul ala,treceti dolma,si face-ti dreapta pe drum o luati tot inainte,treceti pe sub ambele poduri,si ala de masini si ala de tren(rosu),mai mergeti un pic tot ianinte si o sa dati de niste locuri misto acolo sper sa fi explicat cat de cat calumea )))
Acolo ma intalnesc cu colegii de lucru aproape in fiecare Duminica. Tragem niste chefuri de se aude pana in zona 300.
sorin, cand dai pe aici vreau sa faci "un program" pentru retezat. ca sa avem timp sa discutam pe marginea lui.
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Pana la Retezatul adevarat hai sa retezam un bograci/bogracs. Ca a inceput lumea sa vorbeasca prin alte topicuri:
(@Octavian__30)
Cum ramane cu ceaunu ala...?
Vadca nu va agitati, parca vad ca va trageti pe cur (eu nici nu stiu daca ajung sigur, dar ma stradui cat pot).
Din discutiile de la a 68-a s-a stabilit locatia: in gradina lu' @GabyART
Urmeaza sa stabilim participantii si ingredientele.
si asta o sa fie o adevarata aventura din cate va cunosc eu
adica ceva de genul: "eu vin", "eu nu sunt sigur", "eu daca ...". Si sambata la intalnire cand trebuie sa se decida ce si cum si sa se mearga la cumparaturi, o sa fie 3 persoane si nici aia nu o sa stie sigur daca merg
LE: apropo' ... pana la urma stie cineva sigur cum trebuie preparat si ce ingrediente sigure se baga acolo ? Eu dupa cum v-am anuntat inca de saptamana trecuta, urmatoarele weekenduri (3-4) o sa le am ocupate. Deci cel mai probabil voi lipsi duminica. Va voi sprijini insa pana atunci si sper sa iasa bine "excursia"
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Pai Doru zicea ca o sa intrebe de ingrediente...Asteptam aici lista detaliata.
@bubu: Iar ne lasi de capul nostru? Te rog frumos sa iti faci timp sa vii macar la o degustare ca daca nu, organizez o potera si venim sa te luam pe sus.
stie el boris ceva ... pentru aduceri aminte sau pentru cei care sunt mai noi "in bransa" un link de la mine cu dedicatie si cu o urare: sa fie cel putin la fel de frumos .... http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=148
LAU: nu imi place mie sa iau lucrurile astea de-a gata ... la actiuni de genul asta ii faina in primul rand actiunea si mai putin finalul
Si cum ramane pe duminica sa stiu, a-ti gasit ceaun mai mare decat al meu, eu v-am spus ca al meu este de 5 L si la atatia cati suntem iese putina mancare!!!!
marius: asteapta sa vezi prima data cati or sa fie ... poate ajunge si ceaunul tau
oricum eu nu cred ca are cineva acasa ceaun mai mare decat ala de il ai tu. Asa ca ramane varianta aia cu mancatul acasa si degustatul acolo
De acord, Tavi cu "cuplatul", nu am nimic impotriva, stabilim sambata cum ne organizam (cel mai OK ar fi sa vin eu in Gradiste la tine si de acolo vedem cu ce mergem mai departe) si/sau ne auzim la telefon.
maverick: nu te vad bine man ... iara o sa ajungi noaptea acasa, sau poate ramai in gradiste
PS si totusi duminica la ce ora ? la amiaz sau dupa masa ? sa o sun pe gaby sa ii spun
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment