imi pare rau ca nu pot sa ajung, dar cine stie...
Intalniri neplanificate Logan Club Bacau
Collapse
X
-
Buna seara , Sorine de fiecare data am plecat din Hunedoara pe la ora 2 noaptea , si treceam prin Onesti in jur de ora 10 +- 30 minute ,acum depinde si de trafic , la noi este trafic pana la Sibiu , restul este mai lejer acum sau apucat de stricat decat de reparat ...............
Deci VINERI 26 03 2010 sunt in zona voastra , mai vorbim
tdan08 nu face nimic daca nu poti veni ,eu o sa mai trec prin moldova mai des , si eu sunt moldovean ,dar locuiesc in ardeal de mic copilLast edited by costelHD; 22 March 2010, 22:16.sigpic
Comment
-
Pai tocmai pe tema asta am avut niste discutii cu onestenii,eu sunt Sorin.Nu sunt domnu,nenea si alte apelative asemanatoare.Va 'sparg' daca-mi spuneti altfel decat Sorin.Asta-i boala omului nematurizat care nu-si da seama ca a facut 30 de ani.
Comment
-
-
Pai poate unii abia s-au trezit din mahmureala...deci e recent
)...no offence to anyone
@costelHD: o sa ma uit dupa loganuri cu nr. de HD si stikere logan club si o sa te salut cu mana din usa biroului cand treci prin onesti
Last edited by tzopescu; 23 March 2010, 21:49.Ratacit in spatiu...
Comment
-
neata , vine ziua cea mare , si facem o miniitilnire nu conteaza cum si unde , nu trebuie sa te uiti dupa numarul meu de masina poti sa te uiti si la LC DEVA la nr. de telefon............ si fac si un efort sa dau si mana cu tine , ce zici ?Originally posted by tzopescu View PostPai poate unii abia s-au trezit din mahmureala...deci e recent
)...no offence to anyone
@costelHD: o sa ma uit dupa loganuri cu nr. de HD si stikere logan club si o sa te salut cu mana din usa biroului cand treci prin onesti
, poti sa iei si legatura cu lorenzlorenzu are nr. meu de tel.
Last edited by costelHD; 23 March 2010, 23:42.sigpic
Comment

Comment