If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
tu tii cu lupul?
a fost frumos, pacat de frig, in rest... poze nu s-au facut ca asteapta baietii sa imi iau si eu masina, ca doar tre sa fim uniti, nu-i asa?
da vezi postul lui Thazul si o sa urmeze si al lui Claudiu si o sa te lamuresti doar nu mintim toti 3,ar fi culmea dar in fine .........
avem martori doar au fost si sotiile cu noi, nu s-au distrat prea tare ca s-a vorbit doar de masini si toate nenorocirile barbatilor, da vad ca nici nu s-au plans pana acum( cel putin a mea), asa ca in concluzie asteptam soarele si cine stie, poate mai tragem una saptamana viitoare( daca este cald).
Last edited by claudiu_iosip; 21 March 2011, 00:13.
Reason: Automerged Doublepost
Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!
multam'Claudiu si Thazul ptr vot,nu va dezamagesc in ceea ce se numeste LC Vaslui(Barlad)
Usere mai dai si pe la noi?poate vii si pe la o intalnire!
Burtosule doar muncesc in alt oras domiciuliul meu e in Barlad si acolo v-a ramane iar asta nu-i motiv ptr a nu organiza intalniri
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment