Propun ca la următoarea întâlnire organizatorii de întâlniri sa predea ștafeta lui Sebi.
Reorganizare LoganClub Botosani
Collapse
X
-
Daca sa-ti lesi copiii la calculator, tv sau la joaca confirmarea sau infirmarea conteaza, in cazul de fata, da, ai dreptate doar spiritul de loganist primeaza nimic altceva, prin urmare ramai in grup, sa-nteleg!Originally posted by cirstian76 View Postmultumesc pt increderea acordata,parerea mea e ,,spiritul conteaza"si nu o confirmare sau infirmare pt un anumit lucru.
...si-apoi sa fie purtat pe brate in tot orasul !Originally posted by xwwbotosani View PostPropun ca la următoarea întâlnire organizatorii de întâlniri sa predea ștafeta lui Sebi.
)
Comment
-
... si fotografu' ?
... Cristian... nu pleci nicaieri... a fost o neintelegere...
@tifosibt76, multumesc pt. increderea acordata pt. postul de fotograf...
Comment
-
Pai atunci la urmatoarea intalnire la Casa Lux le cerem cufarul in care se strang banii la nunti si votam in urna ultrasecret, si vedem cine va fi "incoronat/incornorat"

PS. Aveti nevoie si de stampila pentru buletinele de vot sau pot sa le aduc eu deja facute ?
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
Evident ca nu conteaza, exemplu - eu am 16 ani si merg cu tata la intalniri!
Comment
-
normal, ca nu de manuță, e mai matur decat multi altii de varsta noastra, (eu fiind tactu-su), ionel, si ma simt super cand vad ca se implica si nu se retrage de la responsabilitati, pe viitor prinde bine....(daca nu il laud eu cine altcineva)
Comment
-
maine, vezi aici: http://www.loganclub.ro/forum/intaln...ni-t34765.htmlDaca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment

Comment