LoganClub Botosani
Collapse
X
-
Salutari și de la noi Relu ! Noi suntem bine, unii pe la munca, alții prin concediu. Tie cum iți merge? Esti OK ? Iți uram sa navighezi fără probleme si te așteptam printre noi. "Vant bun din pupa!"
-
salutari la baieti din italia.ce rau imi pare ca nu sunt si eu acolo.dar vine timpul.sunteti bine cu totii?
Leave a comment:
-
pt cei interesati de curse va asteptam la Suceava pe data de 6-7 augustAttached Files
Leave a comment:
-
Pentru duminica 17 iulie 2011 orele 17 la Casa Lux, cine se anunta?
1. Sebyup
2............
Leave a comment:
-
S-a mai dus o intalnire, am reusit si de data aceasta sa ne adunam cativa, chiar daca nu am fost toti cu masinile a fost frumos.
Prezenta:
1. Sebyup
2. Relu
3. Claudiu&Sandutzu
4. Marius
5. Ionel
Ii dorim lui Relu vant din pupa si ape linistite pe marile pe unde il va purta vaporul si ne vom intalni cu el peste 5-6 luni
.
PS. Multumesc baietilor ca au invatat dragonii lui fiumiu sa fumeze, aseara mi-au cerut tigari
Attached Files
Leave a comment:
-
nu aveam cum sa ratez ultima intalnire cu voi.creadeati ca scapati de mine asa de usor?hmm...oricum ma bucur ca v-am cunoscut ...se merita...putini da buni ...am ajuns la aeroport.....sper sa nu cada avionul cu mine de la kilele in plus pe care le am.sa ne vedem cu bine baieti.tinem legatura.
Leave a comment:
-
1. Sebyup
2. C&S (?)
3. Ionel
4. tifosibt76 (?)
5. Marius (taxi)
6. ...........??????????????
Leave a comment:
-
1. Sebyup
2. C&S (?)
3. Ionel
Sper sa ma încadrez în timp util.
Leave a comment:
-
Continuam cu intalnirile obisnuite odata la 2 saptamani. Duminica 03.07.2011 ne intalnim ca de obicei la Casa Lux la orele 17. Deschid lista:
1. Sebyup
2. ...........
Leave a comment:
-
Va invit sa discutam si aici despre intalnirile fulger si nocturne:
Leave a comment:
-
Am uitat de fanion. Poate il lasi in oras la unul din noi ca sa-l avem la intalniri. Sunt pentru tricou. Eu deschid o lista:
1 ionel
2.....
Leave a comment:

Leave a comment: