Originally posted by cirstian76
View Post
LoganClub Botosani
Collapse
X
-
A batut gheata asta vara si daca scoate de 50-75 l e bine. Si in plus e la 50 km distanta si drumul e cu gropi, a da ma scuzati cratere.
-
eu unul miii de scuze,m-am luat cu treaba si am uitat de ora 15 ,dar am ajuns la ora 17 acolo si nimic,am stat doua clipe, dupa care mi-am dat seama de greseala,asta e,se mai intampla cand ai multe pe cap,o seara buna si o propunere daca se poate,acum ca tot nu sa tinut intalnirea,sa ne intalnim duminica viitoare la ora 15,ce ziceti?pareri va rog.O seara buna
Comment
-
am si eu o propunere...sa se tina urmatoarea intalnire peste 2 saptamani pentru ca tot implinim 2 ani si sa avem motiv important de intalnire si sarbatoare! ce ziceti? eventual organizam ceva ca si anul trecut...tort, restaurant impreuna cu doamnele...
Comment
-
da un semn pe adresa mea de mess(................com)Originally posted by sebyup View PostDe acord si eu cu propunerea. Incepem sa ne anuntam? Cine se anunta trebuie sa tina cont ca se va contribui cu o suma de bani pentru organizare.Last edited by cirstian76; 4 October 2010, 13:04.
Comment
-
haideti sa facem lista ptr tort trecandu-ne fiecare cu numarul de portii ca sa stim cat de mare sa il facem:
1. LuciAlina- 3 portii
Comment
-
cristian-BT 44 KOL-3 portii,
da-mi si mie adresa ta de messOriginally posted by lucialina View Posthaideti sa facem lista ptr tort trecandu-ne fiecare cu numarul de portii ca sa stim cat de mare sa il facem:
1. LuciAlina- 3 portii
Comment
-
nu face nimic...eu te-am vazut !!!
cine se mai anunta pentru cealalta duminica?
Comment
-
pai nu s-a intamplat nimic! ne vedem duminica 31 octombrie...cine se anunta?
1. LuciAlina
Comment

Comment