??????????????
Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Lista nu este aici...din pacate
Sa fiu mai explicit:1. daca vrei sa te treci pe lista de membri o gasesti la locul ei
2. daca vrei sa te treci pe lista de intalniri inca nu e cazul....e prea devreme ptr.lista de intalniriLast edited by ALO68; 16 August 2011, 00:05.O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
ok. scuze, dar sunt putin cam prea rupt de oboseala. am sa fiu mai atent data viitoareOriginally posted by ALO68 View PostLista nu este aici...din pacate
Sa fiu mai explicit:1. daca vrei sa te treci pe lista de membri o gasesti la locul ei
2. daca vrei sa te treci pe lista de intalniri inca nu e cazul....e prea devreme ptr.lista de intalniri
Comment
-
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
intalnirea este joi la 18:30, dar locatia se hotaraste in functie de vreme. ocazional se mai face un fulger duminica, deobicei in livada dupa ziduri.Originally posted by condaru321 View PostSaptamana asta unde are loc intalnirea si la ce ora?
ps. sti cine sunt?
ne-am intalnit la dramatic acum ceva timp 
eu la noapte plec la mare, asa ca ne vedem joia viitoare.Last edited by B 83 RMJ; 16 August 2011, 18:59.
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment

[SIGPIC]
Comment