Iesire La GRATAR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pana acuma se zicea ca e privat , daca va fi public , va fi ceva lume.
    asteptam poze concrete cu padurea si ce e pe acolo.

Comment

• 1. Mario + Cristiana
      2. Lanceru + ......
      3. B 74 NYT +...... daca ma rezolva VITA+Irina,cu o mica vrajeala la stie el cine vom fi 2
      4. `dada si SDP
      5. ...........
      sigpic

Comment

• 1. Mario + Cristiana
        2. Lanceru + ......
        3. B 74 NYT +...... daca ma rezolva VITA+Irina,cu o mica vrajeala la stie el cine vom fi 2
        4. sinx + Liliana
        5.
        6.
        7.
        8.
        sigpic

Comment

• deci da, daca nu eram atenta, sinx ma scotea definitiv din lista.....ai ceva cu mine?
          1. Mario + Cristiana
          2. Lanceru + ......
          4. `dada si SDP
          5. sinx + Liliana
          6.
          7.
          8.
          sigpic

Comment

• 1. Mario + Cristiana
            2. Lanceru + ......
            4. `dada si SDP
            5. sinx + Liliana
            6.simica + (pretena)
            7.
            8.
            LogAnClub "Andrei" B-86-KAWsigpic

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
              pana acuma se zicea ca e privat , daca va fi public , va fi ceva lume.
              asteptam poze concrete cu padurea si ce e pe acolo.

Cata..paduri si pomi nu sunt si se vede din pozele Google..iar despre loc iata ce se zice....http://www.google.ro/url?sa=t&source...25bFr5vlJekhiw

plus poluarea cu pet-uri de la grataragii...http://www.google.ro/url?sa=t&source...v9MAtX3PmOYmlA

Acolo fiind stavilar toate gunoaiele care se strang si vin de pe urma viiturilor si deversarilor se strang la acel stavilar.
              Nu vreau sa par carcotas dar am rasfoit putin netul sa aflu info despre loc si sincer nu ma incanta absolut deloc,,,plus ca este mica locatia 100 de metri pe 60 si este foarte frecventata de localnici,,mai ales de 1 Mai!

Comment

• 1. Mario + Cristiana
                2. Lanceru + ......
                4. `dada si SDP
                5. sinx + Liliana
                6.simica + (pretena)
                7.bezmecdonalds cu cat mai multe fete )) voi scrie exact!
                8.
                sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• Ivan.....daca nu iti place locatia, si nu iti pasa ca acolo vor majoritatea, nu vii....simplu.
                  Cu ocazia zilei de 1 Mai, se incearca a se atinge mai multe obiective:
                  1. Iesit la gratat cu fete/sotii/etc
                  2. Se merge acolo unde vrea majoriatea
                  3. Se intalneste lumea cu Logan Club Mioveni
                  4. Se cauta si balta, si pomi, in asa fel in cat mai toti sa fie multumiti
                  5. Si la mioveni, si dincolo unde ai propus tu, sunt locatii publice

Tu esti mai nou in club, si probabil nu stii ca atat noi cat si cei din mioveni ne-am mai tot vizitat....am facut si plecari spontane catre ei, un fel de fulgere, dar pe timp de zi....nu este prima data cand mergem la baietii din Mioveni.
                  Acolo e o super gasca, sunt niste persoane cu care ne intelegem bine, si daca tot era vorba sa plecam la 100km de Bucuresti, s-a considerat ca e mai fun sa le facem o vizita, si sa le onoram invitatia.
                  Ma repet.....daca nu iti place locatia/gasca nu te obliga nimeni sa vii!!!

sigpic

Comment

• Baaaaah .... eu vreau sa iau mici de aici de la bucale. Nu de alta, dar ultima oara am mancat niste mici reci la interior si carbonizati pe margini.

+ Sa nu il lasam pe CGK ( daca vine ) sa faca el gratar , ca iar murim de la cata paine goala mancam.

P.S. Gionik... eu am inteles ca ai ceva cu Ivan, dar chiar asa sa ii urmaresti posturile si sa faci contra de fiecare data ntz ntz ntz.
                    P.P.S. FFA )
                    Last edited by Lanceru'; 26 April 2010, 13:39. Reason: sange
                    No Stress !
                    http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

• mare panarama si Lancieru asta
                      Suntem dusmani de moarte breeeee
                      Nu ie nicio panica, dar daca s-a si anuntat ca o a2a propunere Mioveniul, si se pare ca multi ar chiar ar prefera aceasta propunere, plus ca intre timp se asteapta si mai multe informatii de la baietii din Mioveni, de ce ne tot straduim sa gasim contra argumente, cand cel mai ok ar fi sa asteptam intai sa vedem informatiile finale, si apoi decidem daca mergem mai departe cu Mioveniul, sau reconfiguram traseul!!

sigpic

Comment

• Mai Obydytule, nu te vad pe lista ? Nu stiu de ce comentezi )
                        No Stress !

Comment

• Care multi ma nene ca eu vreau la Costinesti si PCH la Eforie Sud sau Navodari (nu stie sa-nnoate). Voi mergeti in directia gresita pe cuvant!
                          Last edited by Eu4yas; 26 April 2010, 13:54.
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Pitic Jean... noi oamenii mai batrani, nu dorim sa ne asociem cu depravatura din statiunile de la Marea Neagra. Avem un statut social ce ne impiedica astfel de escapade, in vederea prezervarii imaginii de oameni model ai acestei societati mondene in continua expansiune si schimbare.
                            Asadar, ne dezicem de aceste placeri nocturne si te invitam la o Spirala

P.S. Stiu ca te duci la Costinesti ... s-a intors Bivolaru' si e sete mare de Fanta Coirange.
                            No Stress !

Comment

• Hahahahahahahahahahhahahahahahahhahahaha .....

Deci io vreau la mare .... Voi mergeti pe caile gresite

Uitati si lista sa nu ziceti ca ati pierdut-o

1. Mario + Cristiana
                              2. Lanceru + ......
                              4. `dada si SDP
                              5. sinx + Liliana
                              6.simica + (pretena)
                              7.bezmecdonalds cu cat mai multe fete )) voi scrie exact!
                              8.
                              9.
                              10.
                              Last edited by Eu4yas; 26 April 2010, 14:06.
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                                Care multi ma nene ca eu vreau la Costinesti si PCH la Eforie Sud sau Navodari (nu stie sa-nnoate). Voi mergeti in directia gresita pe cuvant!

cu risc de off topicTE ALERG!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google