Poze cu volaul imbracat in piele - repet, nu se poate vedea in poze ceea ce este in realitate de fapt !
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Nu stiu daca sunt diferente intre actuatorul de pe fata si cel de pe spate. Eu le-am demontat pe toate si nu mi s-a parut ca ar fi diferit, putem sa facem proba. Am un actuator cu tot cu incuietoare de pe usa dreapta fata, 25 lei cu totul.Originally posted by valy90 View PostGasesc un extractor de aer si un actuator pentru usa spate la cineva??
Comment
-
Dau farurile mele la schimb cu unele nemodificate, originale, in stare buna + 500 lei din partea cumparatorului. Asigur montaj in banii astia.
Descriere :
Faruri originale PH1, vopsite cu negru mat la interior
Lupe Morimoto 2.5" + ornament cromat FARA inele angel eyes
Becuri D2s
Controllere construite acasa, cu fire scurte - sa nu se mai incurce matele prin tot compartimentul motor
Ridicatoare noi (balasturi - au aprox o luna)
Semnalizator si lumina pozitie combinate, full led, construite de mine
Pretul nu este negociabil, le dau doar daca sunt cumparatori, altfel stau foarte bine si pe masina.
Comment
-
imi curg balele dar nu am lozu'....Originally posted by dsign View PostDau farurile mele la schimb cu unele nemodificate, originale, in stare buna + 500 lei din partea cumparatorului. Asigur montaj in banii astia.
Descriere :
Faruri originale PH1, vopsite cu negru mat la interior
Lupe Morimoto 2.5" + ornament cromat FARA inele angel eyes
Becuri D2s
Controllere construite acasa, cu fire scurte - sa nu se mai incurce matele prin tot compartimentul motor
Ridicatoare noi (balasturi - au aprox o luna)
Semnalizator si lumina pozitie combinate, full led, construite de mine
Pretul nu este negociabil, le dau doar daca sunt cumparatori, altfel stau foarte bine si pe masina.
Comment
-
Cu o mica plata in avans ti le rezerv, eventual le dau jos de pe masina si le conserv.
Cu masina mai circul doar ca s-o misc, sa nu intepeneasca ( face 2 km pe saptamana, sa nu uite de talpa grea
)
Comment
-
Inca valabil! Super-negociabil!Originally posted by ioonmircea View PostVand cele 2 console dintre scaune. Cea cu pahare si bricheta si cea de la frana de mana. 50 ron ambele!
My Ride- Cameleonu agitat http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...=1#post1522462
Comment
-
v a l a b i lOriginally posted by dsign View Postdau farurile mele la schimb cu unele nemodificate, originale, in stare buna + 500 lei din partea cumparatorului. Asigur montaj in banii astia.
Descriere :
Faruri originale ph1, vopsite cu negru mat la interior
lupe morimoto 2.5" + ornament cromat fara inele angel eyes
becuri d2s
controllere construite acasa, cu fire scurte - sa nu se mai incurce matele prin tot compartimentul motor
ridicatoare noi (balasturi - au aprox o luna)
semnalizator si lumina pozitie combinate, full led, construite de mine
pretul nu este negociabil, le dau doar daca sunt cumparatori, altfel stau foarte bine si pe masina.
Comment
-
sigpic
Comment
-
Comment
-
un set de arcuri sport care sa nu lase f mult 3.5 cm maxim ... are cineva?
Comment

Comment