If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E incredibil prin cate a putut sa treaca MCV-ul ala, ori masina e "blestemata" ori soferii, nu stiu ce sa zic, nu ai avut noroc cu masina asta. Dupa ce ca a fost in lac, facuta cap-coada, acum iar avariata serios, bine ca inca rezisti psihic, eu nu puteam, chiar daca pe Casco se acopera toate daunele, te gandesti asa la masina, numai service service service. Imi pare rau de incidente, poate sa-i mai dai o ultima sansa sa fie refacuta iar daca mai patesti un accident serios atunci chiar e prea de tot. Mult ghinion.
Apropo de venit tir din fata.... de dimineata pe centura spre chitila un land rover frontal cu un tir....am filmat dar nu se vede bine..... oricum nu a fost cu morti.
Imi pare rau sa aud de incident, bine ca nu au fost raniti grav cei din masina si ca au scapat cu bine. Din pacate e plin de "fitipaldisti" pe soselele patriei, si din pacate nu ai cum sa ii parchezi . Sper sa o repari cat mai repede posibil si sa fie totul ok pe viitor.
Intamplare de acu vre-o 3 saptamani ... s-a gandit un destept sa franeze el sa ii zica ceva de dulce unui taximetrist pentru ca il sicana...eu n-am avut unde sa ma mai opresc...rezultat: 91 mil casco
Uitati azi de dimineata cind sa plec la servici ce tuning mi sa facut aseara la masina...nu bilet in geam, nu numar de telefon, de ce sa puna omu, da-l in masa pe pagubit cine la pus sa parcheze masina acolo....
Salut.
Nasoala lovituraimi pare rau sa vad ca pe acest thread se scrie incontinuu.
Asta e singurul loc in care nu as vrea sa mai vad vre-un post.
Te asteptai sa gasesti un bilet in geam?Asta nu se va intampla niciodata in Romania.
Numai bine.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment