Vin si eu maine sper sa nu mai fie nimic in Polivalenta si sa urcam bine.

Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse

This is a sticky topic.

X
X
- 

- 

- 

da, te primim.

ANUNT UMANITAR: cine are o bormasina portabila si niste spirale de metal subtiri? poate sa o aduca azi la intalneala cu acumulatorul incarcat?
 Comment
- 

Poate apar si eu, ca sunt la munca acum si termin tocmai bine.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
 Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
 www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
 Comment
- 

E nu stiu ce spectacol, DANSMASTER...insa nu era nimic grav aseara.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
 Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
 www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
 Comment

... O sa fie infern sus acolo ... eu o sa fiu prezent incepand cu 12 acolo sus ...
 ... O sa fie infern sus acolo ... eu o sa fiu prezent incepand cu 12 acolo sus ...

In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...

!abia astept sa repar "bestia" sa ajung si eu!!!!sa faceti poze multe...mi-e dor de ea!!!!!
!abia astept sa repar "bestia" sa ajung si eu!!!!sa faceti poze multe...mi-e dor de ea!!!!!
Comment