odorog..in ce zona stai ? ca poate trece unul dintre noi si te ridica de pe drum ! Ce zici? vii !??

Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse

This is a sticky topic.

X
X
- 

Schimbare de planuri. Nu m-ai ajung la intalnirea de astazi, am fost invitat la un gratar.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
 Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
 www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
 Comment
- 

Am sosit si eu acasa acum juma' de ora, ce sa zic, a fost super super , m-am simtit foarte foarte bine fara exagerari, promit sa mai trec pe cat posibil de fiecare data. Atmosfera a fost una pe cinste, masini multe, poze s-au facut, a fost foarte frumos. Sa puneti pozele , m-am simtit foarte foarte bine fara exagerari, promit sa mai trec pe cat posibil de fiecare data. Atmosfera a fost una pe cinste, masini multe, poze s-au facut, a fost foarte frumos. Sa puneti pozele . .
 Comment
- 

ce pot spune...multumesc mult d-lui Bezme  !m-am simtit asa de bine azi cand v-am vazut pe toti!asta e un sfat pentru toti incepatorii si cei mai sceptici!intrati,veniti in acest club!o atmosfera unica,niste oameni de nota 10+++++.....nu credeam ca am sa ajung asa departe cu acest club,nu credeam ca sunt asa saritori!va multumesc inca o data din suflet si promit ca voi face tot posibilul sa vin cat de des pot la toate intalnirile!intr-un picior,cu tramvaiu si tot ajungt !m-am simtit asa de bine azi cand v-am vazut pe toti!asta e un sfat pentru toti incepatorii si cei mai sceptici!intrati,veniti in acest club!o atmosfera unica,niste oameni de nota 10+++++.....nu credeam ca am sa ajung asa departe cu acest club,nu credeam ca sunt asa saritori!va multumesc inca o data din suflet si promit ca voi face tot posibilul sa vin cat de des pot la toate intalnirile!intr-un picior,cu tramvaiu si tot ajungt !!asta pana iese baba de la doctor.... !!asta pana iese baba de la doctor.... SUPERBA INTALNIREA!se vede ca vine vara,parca tot mai multa lume se aduna!numa'bine tuturor!!

Last edited by odorog; 14 March 2009, 19:14."CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk SUPERBA INTALNIREA!se vede ca vine vara,parca tot mai multa lume se aduna!numa'bine tuturor!!

Last edited by odorog; 14 March 2009, 19:14."CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
 Comment
- 

cateva poze ,facutre de baiatul meu nazdravan Attached Files Attached Files- 1.jpg (507.0 KB, 153 views)
- 2.jpg (584.9 KB, 141 views)
- 3.jpg (444.7 KB, 130 views)
- 4.jpg (679.6 KB, 126 views)
- 5.jpg (404.2 KB, 118 views)
- 6.jpg (360.4 KB, 37 views)
- 7.jpg (357.3 KB, 33 views)
- 8.jpg (408.3 KB, 24 views)
- 9.jpg (469.8 KB, 15 views)
- 10.jpg (370.5 KB, 24 views)
- 11.jpg (585.0 KB, 21 views)
- 12.jpg (470.0 KB, 16 views)
- 13.jpg (467.7 KB, 20 views)
- 14.jpg (736.7 KB, 23 views)
- 15.jpg (478.3 KB, 22 views)
- 16.jpg (591.7 KB, 29 views)
- 17.jpg (552.2 KB, 35 views)
- 18.jpg (424.4 KB, 36 views)
- 19.jpg (353.6 KB, 30 views)
- 20.jpg (475.5 KB, 23 views)
 stii tu... HZP ;)

sigpic
 Comment
- 

Odoroguleeeeee, si noi ne bucuram ca ai venit, si ca ne-am mai vazut nitel. Sper sa te faci bine cat mai repede, si cu baba, la fel......e bine ca se poate face ;)
 Si.......cateva poze de la intalnire......Andrei care a vrut sa demonstreze masinii cine este seful......de obcei este cel care sta deasupra , Jokerul....care s-a innoit cu un suport de numar, cu un buton in plus pe la masina, si MCD-ul....care si-a mai aranjat nitel look-ul masinii. , Jokerul....care s-a innoit cu un suport de numar, cu un buton in plus pe la masina, si MCD-ul....care si-a mai aranjat nitel look-ul masinii.
 Atmosfera e din ce in ce mai faina, odata cu venirea caldurii!!

Attached Files Attached Files- poli1.jpg (264.6 KB, 71 views)
- poli2.jpg (255.6 KB, 76 views)
- poli3.jpg (244.8 KB, 72 views)
- poli4.jpg (249.4 KB, 68 views)
- poli5.jpg (298.5 KB, 58 views)
- poli6.jpg (189.3 KB, 72 views)
- poli7.jpg (230.9 KB, 57 views)
- poli8.jpg (298.7 KB, 74 views)
- poli9.jpg (271.0 KB, 67 views)
- poli10.jpg (270.5 KB, 56 views)
- poli11.jpg (306.6 KB, 55 views)
 sigpic
 Comment
- 

- 

cat de marfa sunt stikerele!MCD-ule sa le stapanesti sanatos!chiar da bine...si in legatura cu evacuarea aia:x!se vede ca se incheaga relatiile din ce in ce mai mult!ma bucur...chiar e frumos sa vezi cum se uita toti la "aia cu loganuri tunate" )!hai sa fim sanatosi toti!

"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk )!hai sa fim sanatosi toti!

"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
 Comment
- 

Jock3re hai cu pozele cu masina mea pe butuc ) ca in sfarsit am scapat si eu de zgomotele de la roata ) ca in sfarsit am scapat si eu de zgomotele de la roata gratie d-lui K->super intalnirea de azi ... pacat ca Silviu a ramas singurel gratie d-lui K->super intalnirea de azi ... pacat ca Silviu a ramas singurel  
 Comment
- 

, nu am ajuns , ma fost la o zi de nastere
, nu am ajuns , ma fost la o zi de nastere 

Comment