Am aflat azi ca maine imi scot masina din service ( un incident cu un caine :P ) , vin sa va cunosc si promit ca vin si fara stikere in caz ca nu ajung de la keanukev sau ceva de genu
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu este nevoie sa te bagi sub masina ...ai nevoie doar de un spray cu vaselina ....Originally posted by aleXpeed View PostCu ocazia asta poate ung si eu articulatiile de la schimbatorul de viteze, trebuie sa ma bag sub masina dar nu am gasit o rampa sau o zona cu cratere mai mari, inca sunt in cautare
.
In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
-
Si cum as face sa nu mai am scartaitul ala enervant daca nu ma bag sub masina?Originally posted by gmv97 View PostNu este nevoie sa te bagi sub masina ...ai nevoie doar de un spray cu vaselina ....
Oricum pe 8 aprilie trebuie sa ii fac iar ITP-ul ii voi schimba bieletele de directie ca nu le-am schimbat niciodata (asa preventiv) si atunci daca tot o ridica pe elevator dau o spaga la nea' mecanicu' sa-mi unga si mie alea pe acolo
.
@andreea13 vreau 4 (doua pentru partea cu semnalele laterale si doua pentru bari care le voi pune dupa ce vopsesc barile). Cam cat ma costa?
Comment
-
Aseara a fost Benoklu la mine si a luat stickerele lui.
Daca vreti si nu mai aveti rabdare pana sambata puteti sa imi faceti vizite ca nu ma supar
B-dul Lacul Tei Nr 118
Comment
-
se mai pot face 2 stikere sau e prea tarziu??Originally posted by crisneg View PostAseara a fost Benoklu la mine si a luat stickerele lui.
Daca vreti si nu mai aveti rabdare pana sambata puteti sa imi faceti vizite ca nu ma supar
B-dul Lacul Tei Nr 118
Comment

, astea sunt cele mai cautate :P !!!
Comment