If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
ooooo sa traiesti brother,scuzele mele NR.1 si DSIGN DAR SI ALTII AM ZIS da da da the best trade markt ,nu am hard-ul mare,gigabitzi putini si nu pot sa memorez prea multi
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Bine ai venit printre noi B-40-FVZ. Sa-mi stea pulsul cand ti-am vazut nick-ul de pe forum, am un coleg de serviciu ce are un Logan verde cu FVZ (nu mai retin cifrele) la numar si pe care-l injura de cand la luat desi nu a avut nicio problema cu saraca masina si nici nu am reusit, pana acum, sa-l fac sa se inscrie pe forum sau sa vina la intalniri. Deh, omul vrea Maserati ! Cand ti-am vazut nick-ul tau am crezut ca si-a revenit.
Gata cu vorbaria aiurea, din nou, bine ai venit in gasca, o sa vezi ca nu o sa regreti si iti vei face o multime de prieteni noi. Cu respect, Adi.
bine ai venit printre noi B 40 FVZ,poze,ceva cu masina,un avatar ceva,poti veni si seara de seara la ora 21:00 pe soseaua kisselef in rondul dintre ion mincu si p-ta victoriei pe dreapta,baieti valabili fete de gasca,taxa de participare e de 2 pungi seminte nutline si o sticla coca=cola 2L,restul e poveste
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
imi pare rau k am aflat tarziu despre site-ul asta......as fi venit de la inceput la intalniri...sunt nou aici dar chiar nu pot veni azi la Polivalenta si nici maine la Mioveni....am fost miercuri pe Kisselef sa-i cunosc pe baieti si am vb cu Skandal si mi-a spus in mare despre ce e vb.....de luni incolo voi veni la toate intalnirile la Kiss.....va sdalut pe toti si ramaneti pe roti...
salut baieti vreau sa va anunt k nu pot venii la mioveni k sunt plecat in deplasare la scarbici undeva pe la costinesti pentru vreo 2 luni si vreau sa va mai spun k imi pare rau de tot k nu pot sa ajung nici astazi. Drum bun maine si distractie placut sa ne vedem cu bine va salut
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment