If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
@Fica nu-ti mai cere atatea scuze tati. Lumea care nu a fost la intanlire cine stie ce impresie isi face. Nu a facut nimic iesit din comun lume. E din famile si il iubim ca pe un frate mai mare.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Nu stiu daca va dati seama, dar niciunul nu are nici o sansa. Cand a venit, direct la Bogdan in masina s-a urcat si a inceput sa-l vrajeasca. Deci imi pare rau, dar nu avem nici o sansa.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Sa stii ca ai de ce sa-ti para rau ca nu ai fost astazi. Nici nu stii ce ai pierdut. In orice caz Sonia nu cred ca mai vine a doua oara pt ca sa convins de ce sintem instare.
Eu zic ca sambata viitoare sigur ne face o surpriza prin prezenta sa Sonia, ca va veni cu loganul tatalui ei ,si sper sa nu se posteze poza cu ea langa masina mea ca e trucata poza, Ei ai place de alt cineva ca vroia lectii de condus sau pilotaj in particular
Deja imi este dor de privirea ei seducatoare.Cum mi-a furat-o Bogdan de sub nas!
Incepusem sa ma cert cu Vitriol care sa iasa primul cu ea in oras.......
Sa stii ca ai de ce sa-ti para rau ca nu ai fost astazi. Nici nu stii ce ai pierdut. In orice caz Sonia nu cred ca mai vine a doua oara pt ca sa convins de ce sintem instare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment