Sunt de acord cu vitriol...Baieti...La mine e sesiune. Daca ar fi dupa mine as merge . Am o groaza de examene si nu stiu inca cum sunt programate orele de invatat pt ele. 70% merg dar in acel 30% apare neprevazutul. + k vineri vin ai mei in buc(are mama o mica interventie la spital) deci s-ar putea sambata sa am program de familie. Nu vreau sa va incurc spunandu-va ca vin....Desi asta vreau
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Asta nu e un motiv. Eu mai am 2-3 locuri.Originally posted by kAndrrei View PostEu n-am bani de benzina. Deci nu vsa bazati pe mine.
PS.Ai vazut Felix cum toata lumea da inapoi. Daca stam simbata 5-6 ore la polivalenta nu mai invatam pentru sesiune si este timp. Pina la Pitesti si inapoi facem 3 ore+3 state acolo echivaleaza cu timpul pierdut la polivalenta. Dar asta-i chestia aia cu fractura de picior la gaina.
Comment
-
Daca ar fi depins doar de mine, as fi venit, dar am si alte obligatii sociale.
paulic, nu-i fracutra la picior de pui, e pura realitate. Tu esti iinsurat, eu incerc sa ma insor.
Comment
-
Adica daca mergi la Mioveni nu te mai insori?Originally posted by kAndrrei View PostDaca ar fi depins doar de mine, as fi venit, dar am si alte obligatii sociale.
paulic, nu-i fracutra la picior de pui, e pura realitate. Tu esti iinsurat, eu incerc sa ma insor.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Mai baieti...Mai bine mergem la kandrrei la nunta decat la mioveni. Ce ziceti?
Comment
-
Eu nu mai inteleg nimic
-NUNTA?
-SAMBATA?
-DUMINICA?
-MIOVENI?
-SESIUNE?
-BENZINA?
-MOTORINA?
-2-3 LOCURII?
-PICIOR DE PUI?
-COPANE?
-PULPE?
-70%-30%?
VA IESI O CIORBA ACRA
CRED CA ASTA E DRUMUL CATRE O MARE DEZBINARE, SI NU E BINE DELOC, CA ALTII SAR BUCURA.
DACA AM FI FOST PE VREMEA MUSCHETARILOR, ALTFEL AR STA TREABA
" TOTI PENTRU UNUL SI UNUL PENTRU TOTI "
NU VREU SA DESCURAJEZ PE NIMENI, DAR DACA NU SUNTEM UNITI SI NU LASAM SUPARARILE DEOPARTE AJUNGEM LA REZULTAT "0"MotorSport pentru 402ml.
Comment

pai la Mioveni o sa te insori andrei...
Comment