If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
cum ma? ti-a lovit masina? mai are si full DA full cu senzori, camere, piele, trapa, etc (32.100 euro, pret de catalog)! mai ziceai ca esti sofer de sofer ma! huuuuuuoooooo
Peste doua saptamani ?
Peste o saptamana si peste doua si tot asa vom fi acolo.
E cineva acolo tot timpul.
Ca e ploaie sau ninsoare, viscol
LCB se intalneste.
asta e ,,noi sa fim sanatosi,,masinile nu au avut nimic,,doar numerele usor lovite,,dar nici alea nu aveau nimic....radeti voi radeti pungasilor,,dar sa nu va vad mai rau
Ala cu dacia, B 96 YWA
...Marius cu tot RESPECTUL,,dar eu imi cer scuze,,dar nu sunt ALA..asa a fost sa fie,,am vrut sa parchez langa voi langa PNF.dar nu am mai tinut cont de senzori si asta a fost tot,,o neatentie care nu sa soldat cu nimic grav,,nici macar o zgaraietura de vreo parte "vatamata"!!!
Ivan tacea malc.. .. Deci cat de caterinca au iesit pozele.. zici ca era noapte si se vedea plaja cu palmierii pe fundal ) Iar ipostazele (provocate de Skandal) in care m-ai prins sunt de cascadorii rasului.. marius incepe sa-si ia rolul de fotograf in serios, si am inceput sa cam uitam de Jok3ru.. Frumos!!.. la mai multe!!
Ploaie mare,,abureala pe toate geamurile,,senzorii nu am tinut cont de ei si ti-am zis,,vrand sa parchez paralel cu PNF geam langa geam,,am crezut ca tu ai loganul mai in spate si POC,,dar "dusmanii"" repede cu gura..si stai tu sa auzi ca altii de la noi s-au julit mai rau prin parcari,,baremi noi nu am avut nimic!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment