Daca e la piata Constitutiei vin pe jos

salutare loganclub.ro bucuresti veneam si eu dar sunt la munca de la 19.00-07.00 asa ca sambata la polivalenta vin ,skandal poate imi dai si mie niste sigle ca sa fiu si eu shme si sa mai vb cu preturile alea pt o capota fata si aripi si poate imi aduce si mie cineva vreo solutie sa curat lipiciu de pe portierele spate,distractie placuta diseara la constitutiei 

ca nu vin si ioi si sarutmina lui ralukutza ca e si ea o singura fata printre noi
am fost unul dintre cei care au spus DA....sa mai schimbam si noi nitel atmosfera, daca o sa fie naspa la Constitutiei....ne perindam si prin alte locuri, nu e obligatoriu sa ramanem acolo.

salutare loganclub.ro bucuresti veneam si eu dar sunt la munca de la 19.00-07.00 asa ca sambata la polivalenta vin ,skandal poate imi dai si mie niste sigle ca sa fiu si eu shme si sa mai vb cu preturile alea pt o capota fata si aripi si poate imi aduce si mie cineva vreo solutie sa curat lipiciu de pe portierele spate,distractie placuta diseara la constitutiei 

ca nu vin si ioi si sarutmina lui ralukutza ca e si ea o singura fata printre noi
. Am curatat singur toata masina ca si a mea a fost taxi
. Sau daca te grabesti, faci rost de benzina, o pui intr-un recipient gol (de-ala de geamuri sa o pulverizeze) si cu o cartela ceva se curata frumos
. Mai am si eu nitel lipici pe o aripa o sa il dau si eu jos da' mi-era lene
.

salutare loganclub.ro bucuresti [...] sarutmina lui ralukutza ca e si ea o singura fata printre noi
)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment