If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Uitati-va la descriere la varsta la cei 2 Alexx... Varsta: 19 ce puteti sa le cereti..2 nebuni ))))) Diseara poate fac si eu rost de vesta reflectorizanta ))))
sigpic
este suparat , a zis ca da colantele jos si nu mai vrea sa auda de noi ... nu stiu ce o fi in capul lui ...
Pe aceasta cale tin sa dezmint in mod oficial spusele acestui IMPOSTOR, pe nume skandal, care incearca prin intermediul acestui forum sa maniPuleze masele (aveti mare grija, este un uom ff rau este dracuuuuul )....nu iti merge cu mine domleeee....iar stikerele....nu le dau jos, in cel mai rau caz, trec pe la tine, si ti le dau tie jos ffa, pasarica
@Eu4yas....bravo domleeee...mi place convingerea ta!!!
ajung si eu in seara asta
sa inteleg ca gionik nu ne mai iubeste??????? cum adica sa nu apara in seara asta? (cine stie unde sta gionik? poate`i facem o surpriza )
legat se seara trecuta (caterinca maxima nu gluma), pe cei doi Alex ii sfatuiesc sa fie cuminti si sa nu se mai joace cu focul pe Pirvu il inteleg ca a ramas traumatizat de la intanlirea reala de ieri cu nenea politistu, dar pe celalalt Alex nu`l inteleg....copilarii domne`
fane eu zic sa lasi vesta reflectorizanta acasa gata cu joaca )
da...pielea mea daca m-am grabit sa ajung la fulger ehh asa se intampla ... dar nu inteleg de ce la mine scrie 19 ani ...... eu am 18 .... pe 20 feb fac 19 si vad ca nu pot sa editez
legat se seara trecuta (caterinca maxima nu gluma), pe cei doi Alex ii sfatuiesc sa fie cuminti si sa nu se mai joace cu focul pe Pirvu il inteleg ca a ramas traumatizat de la intanlirea reala de ieri cu nenea politistu, dar pe celalalt Alex nu`l inteleg....copilarii domne`
si acum presimt ca o sa va suparati pe mine ca n-am decat o poza aproape intreaga..sry...aleXpeed simtete bine ca asta e singura dovada: Logan Cup MAI, ce ai putea sa mai vrei?
pt toata lumea care se uita "ca curca'n lemne" ........ actiunea detaliata : ...... o masina galbena cu o farfurie de plastica alba pe post de radar statea in marginea parcarii de la kiss si un nenea politist (alias : je cu o vesta reflectorizanta) .....statea si nota pe o foaie alba mare numerele "deseptilor" care puneau frana la vederea masinii cu "radar" in parbriz ))) aaa si era sa uit si inca o masina pusa pe avarii (adica oprita pentru exces de viteza )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment