confirm si eu ce a spus tataeb. zona chiar merita vazuta!

Week-end In Buzau

Collapse

X
- 

- 

sa va fie rusine treceti prin nehoiu si mie nu imi ziceti 
 Apropo de drumul spre muzeul de la Colti drumul e cam prost dar in apropiere e si biserica din piatra de la alunis
 Eu fac acest drum saptamanal  
 Comment
- 

Comment
- 

Salutare buzoieni!

As vrea sa merg saptamana viitoare in weekend in zona spre Intorsura Buzaului / Siriu / Nehoiu (inca nu am stabilit o "destinatie precisa"). Ceva pensiuni OK in zona, ce mi-ati putea recomanda? (nu fitze, ceva foarte OK, curat si cu peisaj in preajma)

Multumesc anticipat!

PS: Daca se poate si cateva informatii privind starea drumurilor in zona  
 Comment
- 

Pensiunea Roza in Nehoiu, intrarea dinspre Bz (pe partea stanga), mai sus, dupa ce iesi din Coltul Pietrei (Siriu) este inca o pensiune pana sa urci pe baraj (pe partea dreapta), iar in zona Intorsurii am mai vazut cateva pensiuni...Originally posted by ion_R5 View PostSalutare buzoieni!

As vrea sa merg saptamana viitoare in weekend in zona spre Intorsura Buzaului / Siriu / Nehoiu (inca nu am stabilit o "destinatie precisa"). Ceva pensiuni OK in zona, ce mi-ati putea recomanda? (nu fitze, ceva foarte OK, curat si cu peisaj in preajma)

Multumesc anticipat!

PS: Daca se poate si cateva informatii privind starea drumurilor in zona Cainele care latra nu musca! Cainele care latra nu musca!
 Comment

Comment