Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La Sotam, ma rog, fostul.. montau GPL
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• @crull- Si langa Fortele de munca e un service care monteaza instalatii GPL.
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Hai lasat-ti ca are lumea bani....,DOAR ATI VAZUT CE CIRCULATIE ESTE IN ORAS.

Comment

• Ati vazut? Iar e Calarasiul la stiri! S-a spart filiala bancii Piraeus si cica s-au furat cateva mii de euro! La Parcul Florilor, unde, acum catva timp, a fost atacata sala aia de jocuri, sub ochii politistilor comunitari...

Comment

• Pe ce canal sa dat ? Am fost prin zona la ora aia ,chiar am tras pe dreapta pe la directia agricola sa poata trece politia.

Doi bărbaÅ£i care aveau cagule pe faţă ÅŸi erau îmbrăcaÅ£i în negru au pătruns, joi după-amiază, într-o unitate bancară din municipiul CălăraÅŸi, iar după ce i-au ameninÅ£at pe angajaÅ£i cu un pistol au sustras o sumă de bani, fugind apoi cu o dubiţă care îi aÅŸtepta în faÅ£a băncii.
            Last edited by crull; 24 June 2010, 18:40.

Comment

• @crull- Vezi pe www.dincalarasi.ro, pe Mediafax, Realitatea etc.

Comment

• asta da lovitura,noroc ca nu sunt de serviciu.
                Last edited by Fane; 25 June 2010, 07:22.

Comment

• La ce dobanzi au, nu saracesc ei. Bine ca nu au fost victime.

Comment

• sa vedem ce va fi si cu T.V.A.-ul de 24%.

Comment

• Ce sa fie? Majoritatea o sa avem mai putin, iar cativa "baieti destepti" o sa-si umfle buzunarele in continuare. Ce sa facem, daca ai nostri conducatori nu traiesc in lumea reala...

Comment

• salut baieti....maine o sa am drum la calarasi,la tribunal!vreau si eu cateva detalii despre oras,nu am mai fost niciodata la voi...e aglomerat orasul?am vazut pe google maps ca e oarecum simplu de ajuns la tribunal,sper ca e cel dupa strada eroilor,sau asa ceva....

Comment

• depinde din ce directie intri in oras

Comment

• Adresa Tribunalului Calarasi este str.Bucuresti,nr 106

Comment

• @PCH- Tribunalul e chiar in centru, e o hardughie imensa, n-ai cum sa nu-l gasesti. Pe la ce ora preconizezi ca esti in Calarasi? Vii pe autostrada, pe la Drajna?

Comment

• da,pe a2 vin pana la drajna....pe la ora 8,30 vreau sa ies pe autostrada...o sa am si gps-ul cu mine!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google