Ne-om vedea ma daca avem timp
))
))
nush incearca sa faci, nu te costa nimic;) te asteptam si la felix in 17 mai ;)
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Gata ....am schimbat MCV cu 1.4Mpi.....e ok.....urmeaza infrumusetzarea pt urmatoarea intalnire
)
) motorizarea ca nu mai ii 1,6;) ne vedem sambata
LAUREAT 1.5 DCI
) in onorea lui Mitty sa ude masina sa o studiem si noi putin si sa ii facem un tuning virtual. Eu zic ca nu are rost sa incepe sa facem liste si chestii de genul.. cine vine va fi acolo DUminica la Ora 12 Pe platoul salii Sporturilor in fata la Parcul Babes
LAUREAT 1.5 DCI
Au fost un numar de 5 participanti daca nu ma insel, iar am avut ocazia sa admiram bolidul lui Mitty misto afacere
ai facut mitty. Poate in viitor vor fi mai multi din cei care zic ca vin..
din pacate nu au fost multi. Pana una alta urmatoarea intalnire va fi peste 2 saptamani, sper ca pana atunci sa reusesc sa imi fac remaparea de mult asteptata. O sa revin mai tarziu sau maine cu ceva poze sa admirati si voi bolidul lui mitty. 
LAUREAT 1.5 DCI
LAUREAT 1.5 DCI
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment