If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Un an nou mai fericit la toata lumea va spun de pe acum ca nu stiu daca la ora 12 voi mai fi in stare sa mai scriu ))).Numai bine baieti si astept urmatoarea intalnire .DISTRACTIE PLACUTA !!!!!!!!!!!
e flower power ma sony ) si daca au schimbat scriptu nu mai e la indemana group hug )
este,dar tre cautat ,ca am bagat vreo 800 smiley
invata asta
HTML Code:
:grouphug:
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
in 2008 la fel ca in 2007 momentant accidente peste tot si nebunie... azi niste idiotii plantau rachetele pe masina vroiau sa le lanseze de pe capota mea...
va dadeati seama ca daca se intampla maine ma vedeati la stirile de la ora 5...
imediat dupa miezul nopti un opel cu un seat sau busit la ion ratiu cu primaverii-mircea
la palazu o dacie rupta... am vazuto la dus la intoarcere ima vazut si botu la 200m departare , la kogalniceanu ceata daia nesimtita de nu vedeam nimic...
@Sony - am vazut si eu dacia aia la Palazu rupta in 2. ieri seara cand am plecat spre Tulcea. Iar drumul pana acolo , super naspa , cu ceata si multa umezeala.
@Viktor- cat de rau a fost plesneala?
@Emre - sper sa mai vi pe intalniri si ca nu ti-ai facut cine stie ce impresie gresita de noi.
@GTAdrian - La multi ani si din partea Logan team C-ta , multumim frumos !
@All- multumesc tuturor celor care mi-au scris mesaje, toata stima.
LA MULTI ANI , si fie ca noul am sa fie unul mult mai bun, sa ne vedem sanatosi la intalniri,
Cu stima, FLO.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment