ne zici si noua codu culorilor???

, ideea e ca daca nu mai ninge mai devreme sau mai tarziu o sa curete de zapada straziile principale , si au declarat ieri la tv neptun ca spre deosebire de alti ani , zapada va fi incarcata si transportata in afara orasului... deci daca nu stati la mama periferiilor puteti ajunge duminica , sa speram ca va fi bine , cum zice si costin la un suc tot merem chiar daca lasam masinile acasa
.Masina mea e ratacita undeva pe la fortele de munca , inebunesc ca nu pot s-o scot.Vroiam si eu sa fi mers la aqua sa ma dau si eu
.Hai sa ne strangem cu totii sa ne scoatem masinile
)
)))))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment