If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pt tine Sonykel nu mai facem nicio plimbarica )).Glumeam.Ne pare rau ca nu ai putut sa ajungi azi.Saptamana viitoare daca om fi sanatosi mai iesim asa pe undeva.Sa auzim numai de bine
A fost marfa ... prima oara cand am iesit ,la volan, din oras ... nu am mai ramas la cherhana si m-am indreptat cu cei 2 pasageri ai mei spre constanta ... fratilor intre eforie sud si nord (acolo unde e apa in ambele parti) era o vijelie de simteam cum imi fuge golanul de sub fund stanga-dreapta ... cand am ajuns in constanta am constatat ca aveam sloiuri de gheata pe capota si pe sigla iar numarul era acoperit de un strat de apa jegoasa inghetata in strat bunicel (WTF) ... nu am poze ca am uitat aparatul acasa, sorry ... una peste alta a fost super
For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
A fost marfa ... prima oara cand am iesit ,la volan, din oras ... nu am mai ramas la cherhana si m-am indreptat cu cei 2 pasageri ai mei spre constanta ... fratilor intre eforie sud si nord (acolo unde e apa in ambele parti) era o vijelie de simteam cum imi fuge golanul de sub fund stanga-dreapta ... cand am ajuns in constanta am constatat ca aveam sloiuri de gheata pe capota si pe sigla iar numarul era acoperit de un strat de apa jegoasa inghetata in strat bunicel (WTF) ... nu am poze ca am uitat aparatul acasa, sorry ... una peste alta a fost super
si tu cristi ? ... din pacate nici eu n`am mai putut ramane la cherhana ... aveam 120 pe la eforie .... batea 1 vant ... incepuse golanu sa danseze... fara voia mea... am lasat`o mai usor ... pe unele portiuni ... se asezase si zapada ... inca vreo 2 sapt ... de vreme nebuna nebuna nebuna .... azi ne`a speriat 1 pick .... probabil ca mai asteptam putin primavara ...
Mehy nu ai vazut ca eram langa tine? tot drumul ne-am depasit unu pe celalat . am crezut ca sti, ca iti dadeam flasuri .. erai cu loganul alb ZEW (eu rosu FTH)... asta pana ai facut dreapta pe sub pod in cta ;)
For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Mehy nu ai vazut ca eram langa tine? tot drumul ne-am depasit unu pe celalat . am crezut ca sti, ca iti dadeam flasuri .. erai cu loganul alb ZEW (eu rosu FTH)... asta pana ai facut dreapta pe sub pod in cta ;)
da da relax ... dupa cum ai vazut iti mai dadeam flash`uri ... s`o lasi mai moale ... incepusera golanele sa danseze pe sosea
MeHy misto poze,poate data viitoare faci mai multe oricum vremea a fost belea cel putin la intoarcere ca incepuse sa ninga
vremea era super ok ... vantu era problema ... n`am venit pregatit cu ce trebuia .. my camera etc .... next time ... PROMIT SOLEMN CU MANA PE VOLAN ... o sa vin cu ce trebuie ... se pare ca nici sapt viitoare vremea nu da semne de liniste ... nu`i nici o problema ... eu unu astept sa se incalzeasca ...
Pun si eu pozele facute de mine. Am si filmulete dar inca nu le-am pus pe Youtube, trebuie sa selectez din ele. Cand m-am dat jos din masina m-am speriat putin cum arata masina. Tot botul masinii era acoperit cu un strat de gheata murdara destul de consistent.
P.S.: La intoarcere eu, Edy si cu Christinacht am condus ca nebunii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment