If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sincer imi pare rau ca nu am putut sa vin duminica trecuta... prima mea lipsa de la intalnire .. poate azi ajung dak vine zbf`u ... poate mergem si azi pe undeva mai altfel decat scoica.. sau .. cum credetzi... eu oricum nu am majina
da acum afara e super marfa eu cred ca spal masina... asa ca cine sio mai spala sa-mi zica si poate le spalam impreuna... eu cred co spal la petrom v... cristi roti ai de vara sigur
inca o intalnire eu zic ca trebuie sa facem ceva neaparat sa gasim ceva de facut la intalnirile astea...sa mergem pe undeva sa ne plimbam,la un biliard,ping pong...etc.....la ceva.nu de alta dar devin plictisitoare...parerea mea...cine e de acord cu mine?
inca o intalnire eu zic ca trebuie sa facem ceva neaparat sa gasim ceva de facut la intalnirile astea...sa mergem pe undeva sa ne plimbam,la un biliard,ping pong...etc.....la ceva.nu de alta dar devin plictisitoare...parerea mea...cine e de acord cu mine?
De acord cu supercar ... un biliard ar merge superb ... in satul de vacanta la intrare este casa feleac cu biliard si ping pong ... duminica viitoare daca va hotarati mergem acolo sau la alta locatie cu acelasi specific.
@SUPERCAR mersi de manometru
@SoNyKeL mersi de info cu anvelopele
For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
imi cer scuze ca nu am aparut ... am intarziat vreo 1h 30min la spalatorie ... fara voia mea... aglomeratie .. am ajuns tarziu .. din cate am inteles .. erati la scoica land ... am crezut ca merem undeva.. eram pregatit cu camera etc... dar.. s-a nimerit asa ...
asupritoare cum suna cristi FTH ceti mai face mai asupritoarea? se descurca cu golanu ai facut economii ptr un nou ambreiaj???
supercar hai cu pozeleeee
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment