Intalniri LoganClub Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nu se leagaa de mine ... cel putin in craiova :P in alte orase nu am avut probleme , dar in mod normal ar trebui sa se ia de mine ... asta eOriginally posted by dj 21 rac View PostSalut, super masina, am si vazut-o si arata super. Da` nu cumva se leaga de tine cu geamurile? Ca de mine de 2 ori intr-o saptamana, si a 3 oara m-au vazut cand o puneam. mi-au dat un sfat. Cica ... las-o jos
)
le tin pana se ia de mine ... imi dau amenda si asta este
Comment
-
Noi am facut o comanda dar le-am impartit deja. Ia legatura cu userul CosTin sau SUPERCAR si iti trimit ei de la constanta un colet.Originally posted by dj 21 rac View PostAs vrea si eu suporti si stikere cu cine tre` sa vorbesc?
poate in privat pe mess absent.nemotivat@yahoo.com
Bafta!
Comment
-
Foloseste site-uri de image hosting precum: www.imageshack.us sau www.imagehost.ro sau www.xs.toOriginally posted by fulgerica71 View PostCum sa fac pt a putea posta si eu cateva poze cu masinuta mea?
Help me,pls!
Sau faci click pe butonul attach (Atasamente) Este pe acelasi rand cu font si smily.
Bafta !
Comment

O 'eugeninho'...cat te-a costat sa pui geamuri fumurii si sa le omologhezi?.....cat te-au costat jantele?....(ca sunt belea)....si stopuri?....rog un raspuns cat mai repede.....

Comment