ai montat alarma??? si cat ti-a cerut cei de la dacia???
Discutii Generale Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut.
Cine stie in slatina unde se afla casa de pensii.
As dori date gps sau adresa exacta.
Am cautat pe net.
Da ceva de genul [Mun. Slatina, str. Aleea Tineretului nr. 1A]-DAR NU EXISTA ACEASTA STRADA .
Cine ma poate ajuta cu locatia exacta?
Atasez o poza din satelit cu zona.
Numai bine.Attached FilesUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
am rezolvat sper sa fie ok.
Numai bine.Attached FilesLast edited by Augustin-Yng; 3 August 2010, 22:15.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Daca vrei am eu pe cineva ,dar trebuie sa vii la mioveni(cu toate piesele tale)pret montaj 750lei
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
eu zic ca cel putin kit-ul de distributie sa il cumperi de la ei ca sa beneficiezi de garantie. Eu am montat un kit distributie tot la reprezentanta numai a sa imi dea garantie, desi efectiv masina nu mai e in garantie. Garantia se aplica in cazul meu numai la kit-ul distributie. Eu nu stiu cum nu reusiti voi sa va duceti la service cu consumabilele voastre ca eu am reusit sa ma duc cu ele cumparate din alta parte mai ieftin si cei de la service sa perceapa numai taxa pt manopera.Originally posted by Allyn_y View Postsalut . vreau sa fac revizia si distributia la 60 000 si as dori un service mai bun in craiova unde fac cu piesele mele . multumesc frumos
Comment
-
Salutare prieteni....imi puteti spune unde gasesc in craiova arcuri H&R pt logan? sau chiar si eibach sau vogtland; trebuie sa le schimb si as vrea sa incerc cu unele mai tari si care sa si coboare garda ......eventual impresii de la cei care deja le-au schimbat ( si cam cat va costat? )
Comment
-
Salut,vreau sa cumpar jante originale.
Daca vinde careva din voi sau daca stie unde gasesc contactati-ma
Stima'sigpic
!
Comment

Comment