Aici discutati tot ce nu tine de intilniri. aici puteti fi off topic
Discutii Generale Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Nu era nevoie de un thread nou! Se poate discuta si aici...Originally posted by TWeetYEste stiut faptul ca Duminica, 15 martie, la Craiova vor avea loc curse de masini.
Loganistii se baga?
MIOVENI
1. TWY: TWeetY; Al!n; Varu-meuLast edited by Zsolt; 13 March 2009, 20:12.sigpic
...::: Preference, 1.5 DCI 82cp :::...
Comment
-
Va salut dragi colegi!
Va retin atentia cu o chestiune importanta!
Pentru cei care vreti sa participati la NATIONALA de la Sibiu, cu cazare, va rog frumos sa va expuneti parerile vis a vis de locatia propusa de noi ! (postul 202)
Va multumesc mult!
Comment
-
sal.
am si eu nevoie de un set de sigle cu clubul vostru daca aveti cumva, vreau sa fac un tablou pentru internationala de anul viitor.
mersiIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
PTR. CINE VREA SA PARTICIPE LA INTALNIREA NATIONALA DE LA SIBIU INTRATI AICI SI TRECETI-VA PE LISTA DE PARTICIPARE.VA MULTUMESC.
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
salut logan club craiova!va rog sa ma ajutati cu o locatie pentru colantare si aplicare folie auto omologata in craiova!!1multumesc aticipat!!!
pentru iustin: traseul este simplu..ai inceput bine; craiova. pitesti ...pentru bucuresti spui ca nu vrei sa l traversezi, desi este mai simplu si mai scurt..daca nu vrei sa l traversezi , la intrare in bucuresti intri pe centura si faci dreapta si o tii tot inainte pana iesi pe A2..apoi o tii tot drept pana la constanta, intrii in constanta si o tii tot drept pe soseaua Mangaliei, iesi spre statiuni si tot drept
!!!e cam lacunara explicatia mea..revin cu mai multe informatii daca mai ai nezvoie!!!bafta!cu stima, doru
Comment

My Honda ! 

-Logan Club Tulcea-

Comment