Drumurile si Traficul Rutier Din Judetul Hunedoara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Julyo
    replied
    Sa aduc si eu niste vesti despre traficul rutier hunedorean:
    Sa incep cu DN7, la iesire din Orastie, inspre jud Alba si lucreza la drum, iar pe raza Mun. Deva ii jalnic, cratere sunt pe sosea...
    Pe DN76 Deva-Brad, pe zi ce trece se se fac gropile mai mari se inmultesc, acostamentul se rupe ...
    Si in Mun. Brad e cam plin de gropi, sa nu vorbim de strada Decebal, din Brad,care e soseaua de centura a orasului si e jalnica.
    Pe DN74 Brad-Abrud, nici aicea nu lipsesc gropile, sunt doar pe anumite portiuni,dar sunt...
    Pilitie, radare, control trafic ARR si RAR sunt cam la tot pasul pe drumurile judetului Hunedoara. Nu conteaza ca cum e situatia... amenzi se dau!!!
    Asaca grija mare la trafic si bafta in toate!!! Drumuri bune si line! ;)

Leave a comment:

• dr_mke
    replied
    am iesit sa cumpar o floare si ce vad ? In afara de un pompier mic si paros :P
    Attached Files

Leave a comment:

• NCDHD
    replied
    jaba ca nu stiu sa le foloseasca
    electriceni domnule ce mai.

Leave a comment:

• dr_mke
    replied
    Au aparut radarele "invizibile"
    Attached Files

Leave a comment:

• costelHD
    replied
    Neata , Secretare tu nu sti ca lucrez la transporturi ? , cand plec la drum sunt baieti in fata si asfalteaza .......................... fara gropi si zapada pe asfalt ????????? traim in romania

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Si tu de unde esti Costele ? din Laponia...umblii doar cu renii si nu simti gropile !!!

Noapte buna, copii !!!
    Last edited by kenjiro_sanga; 14 March 2010, 23:31. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Noi vorbim de Hunedoara, Costele...lasa tu alte chestii....Hunedoaraaaaaaa
    Si totusi peste tot e varza....drum naspa, frateee

Leave a comment:

• costelHD
    replied
    MS colega , eu nu ajung in zona respectiva
    Traseul meu este Hunedoara ,Sibiu ,la Codlea faci stinga ,Targul Secuiesc, Onesti , Bacau ,Vaslui , Husi ............. Sfarsit , alta varianta este de la Onesti , Adjud ,Podul Turcului ,Barlad , Husi ..........
    Acum fac traseul prin Bacau sa dau mana special cu Sorin de la LC BACAU si cu restul care vine la intilnire

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Costele da-i talpa ca drumurile sunt ca-n palma

Leave a comment:

• NCDHD
    replied
    aia de la administratie nu citesc, asteapta sa fie luati prin surprindere

Leave a comment:

• hriberiu
    replied
    Nu se stie, poate citeste cineva de pe la administratia drumurilor topicul asta si poate se iau masuri...
    Oricum, asa e peste tot. Sa vezi si in Iasi, rupi masina si astia baga balastru in loc sa faca treaba calumea

Leave a comment:

• dr_mke
    replied
    Sa pui finantele mafiei in pungi de plastic bine inchise !

Leave a comment:

• NCDHD
    replied
    noi de pe forum nu putem decat sa te informam, daca cumva ajungi pe la valisoara sa nu cazi in parau doamne feri ce ne facem fara casier?

Leave a comment:

• costelHD
    replied
    Julyo scuze ca intervin aci , crezi ca noi ( de pe forum ) putem rezolva problema gropilor ? .....................

Leave a comment:

• Julyo
    replied
    Faza ii ca si bicicleta o rupi de la gropile astea, asaca e naspa rau...!
    Apropo de drumul Deva - Brad, e cam rauuu, dar cat de curand o sa se rupa de tot! Sunt doua zone, pe raza com. Valisoara, unde acostamentul este surpat! Sa nu mai vorbim ca semanlizarea dumului si parapetii de pe margine nu pre mai sunt de mult...
    Eu fac naveta pe drumul asta zilni, il cunos bine...
    Deci bafta in toate si drumuri bune si line!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google