Drumurile si Traficul Rutier Din Judetul Hunedoara
Collapse
X
-
Drumul Deva - Brad este....cam rau !!! mare grija...au bagat ceva prin gropi, ici - colo, dar e Varza....mare grija
Leave a comment:
-
dupa cum am mai zis aveti perfecta dreptate iar chestia cu o intalnire comuna mi se pare super ok
o seara buna sa aveti cu respect
Leave a comment:
-
Pai crezi ca nu as venii, dar sunt motive serioase care nu ma lasa !!!
Oricum ne vom vedea cat de curand, sa ne cunoastem mai bine....pe forum e una, iar fata in fata e altceva....zic bineee ???
Leave a comment:
-
Am fo' in Vale si asa este....e jale !!!
Sa dea Domnu' sa se faca ceva dar nu prea cred.sa vedem in vara cum o fi drumul...ca ma mananca pielea sa vin la o intalnire cu voi in Vale....si Nu numai, sa mai vin cu vreo 5 Loganuri
Leave a comment:
-
pana se repara drumurile proaste din romania mai schimbam de X ori bilete de directie pivoti si etc eu personal acuma 3 saptamani am schimbat la loganul meu planetare pivoti capete de bara(bilete de directie) si bascula pe stanga
) masina are doar 86000 de km dar asta este la drumurile noastre e teroare mai ales la noi in vale incotro vrei sa pleci deja te ingrozeste gandul drumului
Leave a comment:
-
Eeeeee, chestia cu "sa traiti bine" prin gropile astea.....nu prea da bine !!!
Sa speram ca se vor repara drumurile inainte sa ne rupem noi masinile
Leave a comment:
-
asa-i domnu Kenjiro_sanga aveti perfecta dreptate traim in ROMANIA CU RELE CU BUNE
) si sa nu uitam ''sa traiti bine''
Leave a comment:
-
Pai mai Bogdane, cand sau facut lucruri de calitate in Romania !!!
Mai ales la drumuri....doar de ochii lumii
Leave a comment:
-
domnu Daniel degeaba s-au atupat gropile
) daca nu este lucrarea facuta de calitate cat va tine oare? este un drum frecventat non-stop de masini de tonaj mare si porcaria cea mai mare este ca l-au peticit pe timp de iarna deci pan' la primavara va fi prastie numai bine tutror loganistilor o seara buna respect
Leave a comment:

Leave a comment: