Drumurile si Traficul Rutier Din Judetul Hunedoara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• kenjiro_sanga
    replied
    Pai.....da, dar a meritat oare sa ne rupem masinile !!! alta data mai usor

Leave a comment:

• dr_mke
    replied
    Pai la 120 in curba si putin in localitate

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Drumul Deva - Brad este....cam rau !!! mare grija...au bagat ceva prin gropi, ici - colo, dar e Varza....mare grija

Leave a comment:

• Bogdan_Petre
    replied
    va asteptam cand vreti sa veniti in numar mare

Leave a comment:

• kklaus
    replied
    Originally posted by kenjiro_sanga View Post
    ma mananca pielea sa vin la o intalnire cu voi in Vale....si Nu numai, sa mai vin cu vreo 5 Loganuri
    numa' 5 loganuri?!...eu spun ca mult mai multe vor fi...testam drumurile din judet......si ne vedem cu colegii din vale.

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Noapte buna si de la Deva

Leave a comment:

• Bogdan_Petre
    replied
    dupa cum am mai zis aveti perfecta dreptate iar chestia cu o intalnire comuna mi se pare super ok o seara buna sa aveti cu respect

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Pai crezi ca nu as venii, dar sunt motive serioase care nu ma lasa !!!
    Oricum ne vom vedea cat de curand, sa ne cunoastem mai bine....pe forum e una, iar fata in fata e altceva....zic bineee ???

Leave a comment:

• Bogdan_Petre
    replied
    va steptam cu drag

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Am fo' in Vale si asa este....e jale !!!
    Sa dea Domnu' sa se faca ceva dar nu prea cred.sa vedem in vara cum o fi drumul...ca ma mananca pielea sa vin la o intalnire cu voi in Vale....si Nu numai, sa mai vin cu vreo 5 Loganuri

Leave a comment:

• Bogdan_Petre
    replied
    pana se repara drumurile proaste din romania mai schimbam de X ori bilete de directie pivoti si etc eu personal acuma 3 saptamani am schimbat la loganul meu planetare pivoti capete de bara(bilete de directie) si bascula pe stanga) masina are doar 86000 de km dar asta este la drumurile noastre e teroare mai ales la noi in vale incotro vrei sa pleci deja te ingrozeste gandul drumului

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Eeeeee, chestia cu "sa traiti bine" prin gropile astea.....nu prea da bine !!!
    Sa speram ca se vor repara drumurile inainte sa ne rupem noi masinile

Leave a comment:

• Bogdan_Petre
    replied
    asa-i domnu Kenjiro_sanga aveti perfecta dreptate traim in ROMANIA CU RELE CU BUNE) si sa nu uitam ''sa traiti bine''

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Pai mai Bogdane, cand sau facut lucruri de calitate in Romania !!!
    Mai ales la drumuri....doar de ochii lumii

Leave a comment:

• Bogdan_Petre
    replied
    domnu Daniel degeaba s-au atupat gropile) daca nu este lucrarea facuta de calitate cat va tine oare? este un drum frecventat non-stop de masini de tonaj mare si porcaria cea mai mare este ca l-au peticit pe timp de iarna deci pan' la primavara va fi prastie numai bine tutror loganistilor o seara buna respect

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google