Drumurile si Traficul Rutier Din Judetul Hunedoara
Collapse
X
-
Asa e de aia nu imi plac. Da vine ea autostrada pana la Orastie, si dupaia pana la Sibiu peste cativa ani.
Leave a comment:
-
Lasa, ca-ti trece....plus ca la giratorii, mare grija la ceilalti decat pe unde mergi tu...
Leave a comment:
-
Nu vreau sa ma obisnuiesc cu ele ca dupaia apare monotonia si neatentia la volan. Pun pariu ca aia care s-au urcat pe garduri in Deva cu masina erau obisnuiti cu giratoriile si au zis ca stie sa vireze singura
Leave a comment:
-
Obisnuieste-te sau mai bine, ma chemi si facem antrenament ...Originally posted by mikebike72 View PostPai eu vreau sa merg cu masina unde am treaba nu sa ma dau in linghispir
Cel putin ala din fata de la kaufland e ciudat rau, ala de la Santuhalm din fata de la Careffour l-au facut degeaba, la ala de la Real numai accidente si tiruri rasturnate am vazut. Pai treaba-i asta ? 
Leave a comment:
-
Pai eu vreau sa merg cu masina unde am treaba nu sa ma dau in linghispirOriginally posted by kenjiro_sanga View PostDe ce ? nu te descurci ?...tii de volan si te invarti....
Cel putin ala din fata de la kaufland e ciudat rau, ala de la Santuhalm din fata de la Careffour l-au facut degeaba, la ala de la Real numai accidente si tiruri rasturnate am vazut. Pai treaba-i asta ?
Leave a comment:
-
Aaaaaa...ti-ai revenit....Costele tată....nu noi suntem vinovati....e altii cu astea....Originally posted by costelHD View Postla cine !? , la Boc sau la mine in buzunar !!!!!!? , ori cum am grija de buzanarul meu , in primul rand
Leave a comment:
-
Fa reclamatie !!!Originally posted by costelHD View Postesti nervos secretare !? , poate vin la tine
, adi si daca as vrea sa dau restrictile tot nu pot sa merg din cauza ca se lucra de un an de zile , isi bat joc de noi
Leave a comment:
-
am inteles domnul
on: azi am fost la Zam(nu dupa costel), drumul este ok, 2 mwceuri cu 4 checheti, 2 la ilia ,2 la tataresti, cred ca am vazut vreo 4 gropi pe drumul european.
Leave a comment:

Leave a comment: