If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Drumurile si Traficul Rutier Din Judetul Hunedoara
Electriciene , de 3 zile pe relatia Santuhalm - Hunedoara stau in cascada MCV ! , nu sunt bani in bugetul politiei oare !? , aaaaaaaaaa scuze vin sarbatorile si trebuie sa isi faca bani ptr. prime de ,,craciun '' pacat de drumul expes european Santuhalm - Hunedoara pacat ca sa investit o gramada de bani si alti isi bat joc de drumurile noastre , adica traim in romania
da tu nu mai umbli cu masinile? nu mai ai permis la cfr?
masini stie costel ce sunt nu autoturisme
esti nervos secretare !? , poate vin la tine , adi si daca as vrea sa dau restrictile tot nu pot sa merg din cauza ca se lucra de un an de zile , isi bat joc de noi
Electriciene , de 3 zile pe relatia Santuhalm - Hunedoara stau in cascada MCV ! , nu sunt bani in bugetul politiei oare !? , aaaaaaaaaa scuze vin sarbatorile si trebuie sa isi faca bani ptr. prime de ,,craciun '' pacat de drumul expes european Santuhalm - Hunedoara pacat ca sa investit o gramada de bani si alti isi bat joc de drumurile noastre , adica traim in romania
Daca ai ceva de zis, zi-le lor nu mie.....sau vrei o pila....te rog, nu ma irita...
iar de drumuri isi bat joc..drumarii...vezi ce au facut cu soseaua ta "expes" ...Varza a la Hunedoara...
Mai Mikebike, cred ca prin noiembrie, asa se zice...da tu stii ca nu se respecta termenii plus si vremea sa tina !!!
Oricum ce au facut, au astupat cat de cat gropile de pe sensul Deva Arad de la McCDONALD'S incolo, ieri am vazut, dar atentie canalul Nu, DECI TOT MARE GRIJA !!!
Mult mai dureaza pana se reface DN-ul.....e teroare frate cu gropile de pe marginea DN-ului de la McCDonald's incolo, feriti-va masinile de portiunea asta pana spre iesire...
in moldova n-am intalnit drumuri proaste, decat de la braila la piatra-neamt, si pe toata valea bistritei....cat a tinut drumul pe langa raul bistrita tot a fost naspa, inclusiv pasul prislop.
in schimb in maramures, de la sapanta la baia mare e cam naspa denivelat si cateva gropi pe ici pe colo.
si asa ca o paranteza....in 3000 km n-am vazut politie decat in borsa, in bicaz si parca prin suceava. in schimb in cluj nu puteam sa fac dreapta/stanga la o intersectie ca dadeam de militie plus ce era pe drumul feleacului.
Am umbla mult in ultimul timp...
Am calcat in mai multe zone a tarii ( Vatra Dornei, Suceava, Baia mare, Alba Iulia, Oradea, Arad, Timisoara, Turnu Severin Targu Jiu, si bine inteles drumurile judetului) Asa in mare sa va spun cum stau lucrurile: drumurile din jud. Suceava, Bistrita Nasaud, Cluj, Alba, Arad stau bine, acceptabil, mai au o denivelare, dar sunt ok! Iar jud. Maramures, Salaj, Bihor, Timis, Caras Severin, Gorj sunt cam cam rele... denivelari, restrictii, lucrari la tot pasul... In orase se circula cam greu, ca sunt drumurile in lucru! Drumurile Judetului cred ca le cunoasteti nu vreu sa mai intru in amanunte...! La tot pasule, pe unde am bantuit, Controale << Politia, Mcv-uri, ARR, RAR, Garda financiara, etc>> Cam asta e...
In partea de sud a tarii am fost in sotit de colegul nostru GiGi, de la Tm.
Acum un preview de pe unde am fost...
Bafta in toate si drumurii bune si line!!! Asfalt uscat...!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: