Drumurile si Traficul Rutier Din Judetul Hunedoara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• kenjiro_sanga
    replied
    Saptamanal fac Deva Brad si observ o imbunatatire consistenta in gropi

Leave a comment:

• Narcisuc20
    replied
    De fiecare data cand vin de la Brad la Deva simt o "imbunatatire" a calitatii asfaltului si o "reducere" a numarului de gropi. De mai ninge odata o sa fie o adevarata aventura sa circuli pe drumul acesta!

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Sincer, nu ma mira cand schimb la directie, capat bara, tija bieleta, etc !!!
    Eheeeee, de-ar vedea Nea Nicu, saracu' ar murii de 30 de ori....

Leave a comment:

• mikebike72
    replied
    Cred ca mai rele ca acuma nu au fost niciodata.

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Am trecut asta vara pe acolo, e foarte varza....daca zici ca sunt cratere, te cred...asa este

Leave a comment:

• muntean
    replied
    e dezastru drumul de la oradea la deva pe varfuri e nasol rau de tot sunt cratere nu gropi ....salutare tuturor

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Julyo imi place ca speri !!! toate sunt varza, mai ales acu' dupa zapada si apa care ramane in gropi si nu iti dai seama, o ie-i in plin...
    Doamne fa ceva !!!

Leave a comment:

• Julyo
    replied
    Mda asa e toate drumurile sunt varza... In Deva, DN-ul si cateva strazi sunt pline de gropi; Hunedoara tot la fel mai ales pe calea Hunedoarei unde sau facut lucrarile, adica pe banda cum vii de la Hunedoara spre Deva sunt niste denivelari!!!; Deva-Brad in cel mai scurt timp va fi plin de gropi (mai ales daca o sa fie din nou deviata circulatie de pe DN1 din cauza reparatilor de la pod de la Alba Iulia); Nici Bradul nu e mai bun la gropi si DN-urile Brad-Abrud, Brad-Varfurile, apar gropi si denivelari! Asta e... sa speram ca daca se va face vreme buna vor repara si drumurle!

Leave a comment:

• kklaus
    replied
    DN , Deva-Brad , incep sa apara gropitele , cei de la drumuri ''asfalteaza'' acum la ''+ 30 de grade''...vai si amar de ''turu'' nostru.

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Vai, vai...de p... noastra !!! cat este benzina, ce cratere sunt pe drum etc.....o tara lasata in voia lui X, Y, Z....PACAT DE NOI si de tot ce tine in a fi roman
    P.S. Ocoliti DN-ul....

Leave a comment:

• mikebike72
    replied
    Aici e politica, ne depaseste pe noi degeaba ne enevam. De pretul benzinei sa sa mai zic, de taxa auto, de asiguratea obligatorie la locuinta...

Leave a comment:

• NCDHD
    replied
    toata centura Devei e varza, au incepit sa apara cratere si pe europeanul spre Orastie, traiasca base si prietenul lui umbrarescu asfaltatorul, sa traiasca amindoi ca morcovul.
    PS. nu uitati sa va platiti rovinieta
    Last edited by NCDHD; 30 December 2010, 11:44.

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Fratilor, nu circulati pe DN, acolo pe langa Rompetrol, sunt niste gropi imense...ocoliti !!

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Sa mai linistit cu drumurile, de maine am inteles ca se face vreme mai calda, deci....
    Deci, mi-am incaltat Pilotu 16 V, cu caucioace de iarna, sa nu mai patesc ca la Cincis, ma scos bietul Costel cu Marton....multa sanatate celor doi, asa da prieteni, promit sa dau berea, am promis deci...asa va fi

Leave a comment:

• Julyo
    replied
    Sambata cand m-am intors de la Cincis, de la intalnire, drumul am fost cam cam... a fost blocata circulatie pe Dealu Mare, intre Deva-Brad, dar pana la umra asa cu grija am trecut, prietenu meu a avut anvelope de iarna si pana la urma am ajuns acasa.
    Acum sper ca pe toate drumurile din judet se circula in conditii bune!
    Asfalt uscat si drumuri bine, fata evenimente neplacute! ;)

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google