La Gheo ii dam manusi albe si il ducem la zimbrii.....
Dar nu-i asta o problema. Problema e sa venim cu propuneri atit asupra datei cit si asupra locatiei sau locatiilor. Iar daca ne hotarim repede si locatia o stabilim pe zona Hateg-ului putem face si o invitatie pentru cei din Vale!!! In ceea ce priveste data eu personal as opta pentru 24 mai fiind zi de sarbatoare atit religioasa cit si legala dar asta ramine sa vedem daca toti suntem liberi atunci. Locatiile deasemenea trebuie propuse si alese repede pentru ca sunt deja doua propuneri pina acum: Prislop si Densus. Cine cunoaste zona ar putea sa ne lumineze ca sa nu mergem pe bijbiite!! De exemplu eu la Densus n-am fost decit o data si atunci in trecere si se intimpla de mult!! Timp ar fi pentru a ne hotari, chestia e sa nu o lalaim ca sa ne putem face planurile fiecare, asta insemnind ca numarul celor care vor aparea cu motive ca nu pot sa vina sa fie cit mai mic. Haideti cu "initiative" ca ne lasa Nasul!!! Daca nu mergem la Maxxa!!!

tinerelule 

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment