Aceleasi mitocănii !!!....deci o sa va spun CEAOOOO....
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
unde vezi tu asa ceva?
MITOCĂNÍE s. bădărănie, grosolănie, impolitețe, indelicatețe, mahalagism, mârlănie, mojicie, necuviință, nedelicatețe, nepolitețe, țărănie, vulgaritate, (pop.) mocofănie, mocofănism, (reg.) modorănie, (înv.) grosime, râtănie, (rar fig.) necioplire.
ai visat urat sau ai gresit threadul?

Comment
-
Drept sa-ti spun, dupa cum se anunta vremea pentru astazi nu plec niciunde chiar daca va fi sa ratez 1-2 plimbari!! Eu am mai fost la Piatra Rosie si am stat in masina din cauza unor nori pe care ii apuca-se "orgasmul" taman acolo, asa ca ma "aptin"!!! Si oricum pina la ora asta am facut deja citeva lucruri inteligente pe ziua de astazi!!! Am inceput prin a-mi duce nevasta la "produs", am luat micul dejun stropit cu ceva intaritor din productie proprie, prinzul l-am programat la parinti si ... acum astept ploaia!! Iar ca bonus pregatesc un bilet la Pariloto, poate scot cheltuiala pe ziua de azi!!Originally posted by mikebike72 View PostCeva traducatori pe aici ?
Daniele dupa cum a plouat ieri si se anunta vremea azi cred ca si noi stam pe acasa la tricotat 

Ciocu" mic Pompierule!!! Eu astept lista pentru intilniri LC Deva nu aluzii...din scurt!!!Originally posted by kklaus View Postasa , stati acasa...babelor.

Daca o tineti tot asa o sa trebuiasca sa deschidem un thread pentru "banatenii" care vorbesc si inteleg ungureste!!!Originally posted by kenjiro_sanga View PostMenedzserek őrült !!! vagy hamis...

Comment

Comment